Aligel Fort Energija - korenina azijskega ginsenga fiole, 10x10 mL

Aligel Fort Energija je prehransko dopolnilo na osnovi čistega ekstrakta cele korenine azijskega ginsenga IL HWA (Panax ginseng C. A Meyer) v razmerju 5:1 in koncentriranega soka borovnice. Aligel Fort Energija je prehransko dopolnilo na osnovi čistega ekstrakta cele korenine azijskega ginsenga IL HWA (Panax ginseng C. A Meyer) v razmerju 5:1 in koncentriranega soka borovnice.
32447 32447

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Aligel Fort Energija je prehransko dopolnilo na osnovi čistega ekstrakta cele korenine azijskega ginsenga IL HWA (Panax ginseng C. A Meyer) v razmerju 5:1 in koncentriranega soka borovnice.

Lastnosti izdelka Aligel Fort Energija

Ginseng je zelo cenjena rastlina. Zaradi svojih pozitivnih učinkovin je velikokrat uporavljena v prehranskih dopolnilih. Korenine ginsenga iz korejskih nasadov, zagotavlja standard kakovosti vse od kalitve. Postopek se imunuje ekstrakcija IL HWA pri nizki temperaturi, nizkem tlaku in v vakuumu. Slednje omogoča nedotaknjenost aktivnih učinkovin v korenini. 

Ginseng vpliva na poživitev celotnega telesa (On Hold Botanicals). Je pomemben dejavnik, ki vpliva na vzdržljivost in energijo telesa (On Hold Botanicals). Ugoden občutek in vpliv na odpornost celotnega organizma (On Hold Botanicals). 

Razmerje 5:1 in koncentriranega soka borovnice. Borovnica spada pod grmičevje različnih velikosti, plod je »false berry«, s premerom 5–16 mm s krono na koncu. Plodovi so najprej bledo zelenkasti, nato rdečkasto-vijolični in nazadnje postanejo indigo barve. Ko so zreli, imajo sladek okus in so nekoliko kiselkasti. Borovnico so uvrstili v kategorijo »funkcionalne hrane«, imenovano »super sadje«, zaradi ugodne kombinacije hranil in antioksidantov, ki jih vsebujejo. 

Sestavine fiol z ginsengom

  • fruktoza
  • voda
  • koncentriran sok borovnice (Vaccinium myrtillus)
  • čisti ekstrakt azijskega ginsenga IL HWA (Panax ginseng C.A Meyer) v razmerju 5:1, med.
Aktivne sestavine dnevni odmerek (1/2fiole)
Čisti ekstrakt azijskega ginsenga IL HWA 260 mg
Koncentriran sok borovnice 650 mg

Alergeni

Ne vsebuje alergenov.

Priporočena dnevna količina fiol

Odmerite po pol fiole na dan, same ali raztopljene v tekočini (voda, sok).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Estado Puro Estado Puro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov