Aligel Fort Vital - ginseng, 55 kapsul

Aligel Fort Vital - ginseng je prehransko dopolnilo na osnovi azijskega ginsenga IL HWA, matičnega mlečka in olja pšeničnih kalčkov. Aligel Fort Vital - ginseng je prehransko dopolnilo na osnovi azijskega ginsenga IL HWA, matičnega mlečka in olja pšeničnih kalčkov.
32440 32440

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Aligel Fort Vital - ginseng je prehransko dopolnilo z mešanico sestavin preverjene kakovosti, ki dajejo vašemu organizmu podporo.

Lastnosti prehranskega dopolnila

Izdelek je narejen na osnovi azijskega ginsenga IL HWA. Ginseng korenina je bila že v zgodovini poznana kot nekaj kar je dragoceno in častitljivo. Danes ga poznamo kot učinkovito prehransko dopolnilo. 

Korenine, ki so v tem izdelku uporabljene v celoti, zagotavljajo vsebnost vseh aktivnih učinkovin. Gojijo se v korejskih nasadih, kar pomeni doseganje standardov kakovosti vse od kalitve do končnega produkta. 

Matični mleček je najbolj hranljiva hrana za zaščito kraljice matice v panju. Zaradi načina pridobivanja in učinkovin, je že od nekdaj veljal za dragocenost (ima vsebnost 10-HDA, višjo od 5 %. 10-HDA je ekskluzivna maščobna kislina matičnega mlečka ter parametra svežine in kakovosti).

Pšenični kalčki imajo vlogo pri prebavi, zato je prehrana obogatena z vlakninani priporočljiva. Imajo tudi visoko vsebnost beljakovin, kar tudi vpliva na prebavni sistem.

Ginseng

ima številne učinke, pripomore k delovanju spomina, k boljšemu spolnemu življenju, pripomore pa tudi k krepitvi splošne fizične, psihične in miselne sposobnosti organizma (On Hold Botanicals)

Sestavine

  • olje pšeničnih kalčkov 225 mg
  • kapsula iz želatine, glicerina in vode
  • ekstrakt ginenga »IL HWA« 100 mg
  • sončnično olje
  • matični mleček 75 mg in emulgatorji (čebelji vosek in sojin lecitin)
Aktivne sestavine dnevni odmerek (2 kapsuli)
Ekstrakt ginsenga »IL HWA« (enakovredno 1000 mg korenine ginsenga v prahu)
Matični mleček  150 mg
Olje pšeničnih kalčkov 450 mg

Alergeni

Vsebuje olje pšeničnih kalčkov in sojin lecitin.

Priporočena dnevna količina 

Odmerite 2 kapsuli ter jih užijte s tekočino.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Estado Puro Estado Puro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja