Aligel Fort Vital - ginseng, 55 kapsul

Aligel Fort Vital je prehransko dopolnilo na osnovi azijskega ginsenga IL HWA, matičnega mlečka in olja pšeničnih kalčkov. Aligel Fort Vital je prehransko dopolnilo na osnovi azijskega ginsenga IL HWA, matičnega mlečka in olja pšeničnih kalčkov.
32446 32446

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo na osnovi azijskega ginsenga IL HWA, matičnega mlečka in olja pšeničnih kalčkov.

Lastnosti izdelka Aligel Fort Vital

Ginseng je zelo cenjena rastlina. Zaradi svojih pozitivnih učinkovin je velikokrat uporabljena v prehranskih dopolnilih. Korenine ginsenga iz korejskih nasadov, zagotavlja standard kakovosti vse od kalitve. Postopek se imunuje ekstrakcija IL HWA pri nizki temperaturi, nizkem tlaku in v vakuumu. Slednje omogoča nedotaknjenost aktivnih učinkovin v korenini. 

Ginseng vpliva na poživitev celotnega telesa (On Hold Botanicals). Je pomemben dejavnik, ki vpliva na vzdržljivost in energijo telesa (On Hold Botanicals). Ugoden občutek in vpliv na odpornost celotnega organizma (On Hold Botanicals). 

Matični mleček je zaradi načina pridobivanja in učinkovin, je že od nekdaj veljal za dragocenost (ima vsebnost 10-HDA, višjo od 5 %. 10-HDA je ekskluzivna maščobna kislina matičnega mlečka ter parametra svežine in kakovosti). Zaradi postopka pridelave je odpravljeno tveganje za alergije. 

Olje pšeničnih kalčkov ima številne prednosti kot to, da je najbogatejši naravni vir vitamina E, bogat vir nenasičenih maščobnih kislin, vir vitamina K in holina ter rastlinskih sterolov.Pšenični kalček je del pšeničnega zrna iz katerega zraste nova rastlina, zato vsebuje kalček vse sestavine; kot so minerali (kalcij, magnezij, železo, cink, kalij in fosfor), vitamini (E, B1, B2,B6, niacin, folna kislina), beljakovine in maščobe, ki jih mlada rastlina potrebuje za svojo rast. Iz pšeničnega kalčka lahko iztisnemo maščobo v obliki zlatorumenega olja, ki ima za žito značilen okus in vonj.

Sestavine

  • olje pšeničnih kalčkov 225 mg
  • kapsula iz želatine, glicerina in vode
  • ekstrakt ginenga »IL HWA« 100 mg
  • sončnično olje
  • matični mleček 75 mg
  • emulgatorji (čebelji vosek in sojin lecitin)
Aktivne sestavine dnevni odmerek (2 kapsuli)
Ekstrakt ginsenga »IL HWA«  200 mg (enakovredno 1000 mg korenine ginsenga v prahu)
Matični mleček  150 mg
Olje pšeničnih kalčkov 450 mg

Alergeni

Vsebuje olje pšeničnih kalčkov in sojin lecitin.

Priporočena dnevna količina kapsul

Odmerjanje dnevne količine sta 2 kapsuli na dan, ki jih zaužijte z zadostno mero tekočine(voda, sok). 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Estado Puro Estado Puro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja