Alkymer alkilgliceroli kapsule, 60 kapsul

<p>Kapsule z alkilgliceroli za imunski sistem.</p>

Kapsule z alkilgliceroli za imunski sistem.

904295 18085

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Josip **** 28. 06. 2012 02:00
Kapsule vsebujejo dragocene sestavine, ki vplivajo na boljše počutje celega dne. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Alkymer je edinstven naraven izdelek, vsebuje prečiščeno in standardizirano olje iz jeter treh vrst morskih psov z aktivnimi učinkovinami alkilgliceroli.

Pri ljudeh so alkilgliceroli naravno prisotni v materinem mleku, kostnem mozgu, jetrih in vranici. Alkilgliceroli v Alkymerju imajo identično sestavo kot alkilgliceroli v materinem mleku. Z leti alkilgliceroli v organizmu (kostni mozeg, jetra, vranica) upadajo. Kapsula vsebuje 250 mg standardiziranega olja jeter morskega psa s 50 mg (20 %) alkilglicerolov.

NAČIN UPORABE Alkymer kapsul

Preventivno 1 kapsulo dnevno. V sami mehki želatinasti kapsuli se nahaja olje morskega psa, ki je obogateno s kar 50 % alkilglicerolnih komponent.

Pakiranje: 60 kapsul

Sestavine Alkymer kapsul

Olje morskega psa v 61 % zastopanju skupaj z alkilglicerolnimi komponentami. Ovojnica same kapsule je narejena in želatina, glicerola ter vode.

Vsaka kapsula vsebuje 250 mg standardiziranega olja, ki je pridobljeno iz jeter 4 vrst morskih psov. Vsaka kapsula je obogatena z alkilgliceroli.

Poreklo izdelka je država Švedska.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Rak telesa maternice

RAK TELESA MATERNICE JE RAKAVO OBOLENJE MATERNIČNE SLUZNICE (ENDOMETRIJA). POZNAMO GA TUDI POD IMENOM ENDOMETRIJSKI KARCINOM. BOLEZEN JE RELATIVNO NIZKO MALIGNA.

KAJ GA POVZROČA?

Rak telesa maternice se pogosteje pojavlja pri ženskah s čezmerno telesno težo ter pri ženskah, ki zaradi raka dojke jemljejo zdravilo tamoksifen. Tveganje se poveča tudi pri hormonskem nadomestnem zdravljenju (HNZ), ki vsebuje samo estrogen, saj ta spodbuja rast maternične sluznice. V kolikor prejemate HNZ, kjer se ciklično dodaja progesteron, je tveganje za razvoj raka telesa maternice minimalno povečano. Pri jemanju kombiniranega HNZ pa se verjetnost za razvoj raka telesa maternice celo zmanjša.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja