All in 1 gainer proteini, 2000 g

Primeren kot nadomestek dnevnega obroka ali kot obrok po treningu.

903698 8350

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

THE Nutrition je razvil izdelek, ki je predvsem namenjen športnikom in rekreativcem, ki težko pridobivajo na teži in mišični masi. Primeren je kot nadomestek dnevnega obroka ali kot obrok po treningu.

Večina hidratno - beljakovinskih izdelkov namenjenim za pridobivanje mase (t.i. gainerjev), na trgu ima dodane ogromne količine enostavnih sladkorjev, da povečajo svojo kaloričnost.
All in 1 gainer vsebuje izključno kompleksne ogljikove hidrate brez kakršnihkoli enostavnih sladkorjev kot so saharoza, fruktoza ali dekstroza.

THE Nutrition je prav tako v izdelku All in 1 gainer dal največji poudarek na količino in kvaliteto beljakovin. Druge blagovne znamke večinoma svoje izdelke oglašujejo po principu - več kalorij, več mase. Od velike količine sladkorjev v teh gainerjih boste dobili samo prebavne motnje in maščobne obloge ter težave z uravnavanjem sladkorja.

Priporočena uporaba teh gainerjev zahteva ogromne količine praška na obrok, medtem ko All in 1 gainer v mnogo manjši količini zagotovi visoko - kvalitetne beljakovine.
 
All in 1 gainer ima tudi odličen aminokislinski profil, vsebuje kar 9500 mg razvejanih aminokislin (BCAA). All in 1 gainer je brez laktoze in zato primeren tudi za diabetike in ljudi, ki so alergični na mlečni sladkor

Navodila za uporabo:

Zmešajte 1 odmerek (5 meric) praška z vodo, mlekom ali sokom. Zaužijte po vadbi.

Za najboljše rezultate

Zmešajte 5 meric po vadbi. Na dan treninga zaužijte dodatne 3 merice zjutraj na tešče. Na dan brez treninga zaužijte 5 meric zjutraj na tešče.

Priloge

Sestavine

Prehranske vrednosti

Neto količina: 2000g
Odmerek: 150g (5 meric)

  Na odmerek

Energijska vrednost 597,5 kcal

Beljakovine 60 g

Ogljikovi hidrati 85,1 g

Maščobe 1,9 g

   

Napredna matrika za pridobivanje mišične mase** 15 g

   

Vitaminsko Mineralna mešanica  

Vitamin C  30,67 mg

Vitamin D3 1,95 mcg

Vitamin E 4,61 mg

Biotin 20,56 mcg

Vitamin B1 0,42 mg

Vitamin B2 0,54 mg

Vitamin B3  5,92 mg

Vitamin B5  2,43 mg

Vitamin B6  0,54 mg

Folna kislina 78,56 mcg

Vitamin B12 0,82 mcg

Kalcij 100 mg

Magnezij 11,1 mg

Železo 2,15 mg

Cink 1,35 mg

Jod 43,75 mcg

Fosfor 35 mg

Baker 125 mcg

Sestavine:
**Napredna matrika za pridobivanje mišične mase: BCAA, l-glutamin, kreatin etil ester, arginin, beta-alanin
 
Beljakovinska mešanica (sirotkin koncentrat, micelarni kazein, beef), Napredna matrika za pridobivanje mišične mase**, Vitaminsko mineralna mešanica, maltodekstrin, dekstroza, kakav, čokoladna aroma, aroma piškotek, ksantan gumi, celuloza, umetna sladila: sukraloza, kalijev acesulfam

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Eliksir življenja - spolnost

Izguba poželenja
Pomanjkanje občutka lastne vrednosti. Kdor sam sebe nima rad ali se zdi sam sebi odvraten, tudi za druge ni privlačen. Vsak človek ima tovrstna obdobja; v dobrih partnerstvih bo eden drugemu pomagal, da se bo ponovno povzpel iz te globine dvomov o samem sebi. Kadar trajajo takšni občutki dlje časa, je lahko smiselna pomoč terapevta.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja