x
Vse kategorije
All in 1 gainer proteini, 2000 g
All in 1 gainer proteini, 2000 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

All in 1 gainer proteini, 2000 g

Proizvajalec: The nutrition

Primeren kot nadomestek dnevnega obroka ali kot obrok po treningu.

Cena: 32,69 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

THE Nutrition je razvil izdelek, ki je predvsem namenjen športnikom in rekreativcem, ki težko pridobivajo na teži in mišični masi. Primeren je kot nadomestek dnevnega obroka ali kot obrok po treningu.

Večina hidratno - beljakovinskih izdelkov namenjenim za pridobivanje mase (t.i. gainerjev), na trgu ima dodane ogromne količine enostavnih sladkorjev, da povečajo svojo kaloričnost.
All in 1 gainer vsebuje izključno kompleksne ogljikove hidrate brez kakršnihkoli enostavnih sladkorjev kot so saharoza, fruktoza ali dekstroza.

THE Nutrition je prav tako v izdelku All in 1 gainer dal največji poudarek na količino in kvaliteto beljakovin. Druge blagovne znamke večinoma svoje izdelke oglašujejo po principu - več kalorij, več mase. Od velike količine sladkorjev v teh gainerjih boste dobili samo prebavne motnje in maščobne obloge ter težave z uravnavanjem sladkorja.

Priporočena uporaba teh gainerjev zahteva ogromne količine praška na obrok, medtem ko All in 1 gainer v mnogo manjši količini zagotovi visoko - kvalitetne beljakovine.
 
All in 1 gainer ima tudi odličen aminokislinski profil, vsebuje kar 9500 mg razvejanih aminokislin (BCAA). All in 1 gainer je brez laktoze in zato primeren tudi za diabetike in ljudi, ki so alergični na mlečni sladkor

Navodila za uporabo:

Zmešajte 1 odmerek (5 meric) praška z vodo, mlekom ali sokom. Zaužijte po vadbi.

Za najboljše rezultate

Zmešajte 5 meric po vadbi. Na dan treninga zaužijte dodatne 3 merice zjutraj na tešče. Na dan brez treninga zaužijte 5 meric zjutraj na tešče.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Eliksir življenja - spolnost

Izguba poželenja
Pomanjkanje občutka lastne vrednosti. Kdor sam sebe nima rad ali se zdi sam sebi odvraten, tudi za druge ni privlačen. Vsak človek ima tovrstna obdobja; v dobrih partnerstvih bo eden drugemu pomagal, da se bo ponovno povzpel iz te globine dvomov o samem sebi. Kadar trajajo takšni občutki dlje časa, je lahko smiselna pomoč terapevta.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.