Allergika Lipolotio Sensitive losjon za telo, 200 mL

Allergika nega, ki je primerna za občutljivo, atopijsko in vzdraženo kožo. Allergika nega, ki je primerna za občutljivo, atopijsko in vzdraženo kožo.
533823 29179

Ocene in mnenja

Opis

Allergika nega, ki je primerna za občutljivo, atopijsko in vzdraženo kožo. Allergika Lipolotio Sensitive losjon za telo naj se nanaša predvsem na občutljiv atopičen tip kože, saj je tovrsten tip kože lahko zelo reaktiven in občutljiv na kozmetične prizvode, ki sp prekomenro odišavljeni ter vsebujejo parabene in druge stabilizatorje.

 

Prednosti Allergika losjona

- osnovna negovalna kozmetika

- rešeno problematično srbenje kože

- izdelek je dermatološko preizkušen ter hipoalergen

- kozmetični losjon je primeren za vsak še tako občutljiv tip kože

- ne vsebuje konzervansov, barvil, ojačevalcev vonja

Izdelek je obogaten za dolgotrajnejšo nego atopičnega področja kože. Še posebej ga s pridom uporabite kot podporna terapija pri koprivnici, srbeči koži, ekcemih vseh vrst in podobnimi dermalnimi težavami.

Zaščitni losjon je primeren predvsem za negovanje ečjih predelov kože telesa, kjer čutite srbečico ali nemara koža trpi za koprivnico. Izdelek je primeren za osnovno negovanje kože, saj vsebuje veliko vlažilnih komponent, med drugim tudi 10 % glicerol, ki pripomore k intenzivnemu vlaženju dermisa.

Lopolosjon je posebna emulzijska mešanica, katere podlaga je lekarniško pripravljena mešanica oziroma emulzija vode v olju. Pred uporabo losjona je zaradi tega dejstva potrebno izdelek dodobra pretresti, da se morebiti ločeni fazi zopet združita.

 

Uporaba Allergika Lipolotio Sensitive losjona

Izdelek uporabljajte redno in vsak dan. Losjon nanašajte predvsem takrat, ko zaključite z redno dnevno čistilno rutino, saj je takrat koža bolj dovzetna za privzem vseh učinkovin, ki jih kremna tekstura nudi.

Losjon za negovanje je tako primeren le za nanose na nepoškodovano kožo obraza in telesa. Le zunanja uporaba.

Losjon se hitro vpije v površino kože telesa in ne pušča mastnega preostanka na površini telesa. Zaščita, ki jo z nanosom losjona ustvarite je dolgodelujoča, zato sta dnevna nanosa smao dva.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Allergika Allergika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja