Allergo CHECK test za ugotavljanje alergije na mačko, pršice, cvetni prah, 1 set

Allergo CHECK test je inovativen kompakten in hiter test, ki ga lahko izvedete doma. Namenjen je predvsem za odkrivanje alergijskih protiteles v krv, ki so posledica prisotnosti mačke, domačih pršic ali cvetnega prahu, ki lahko vašemu zdravju tudi zelo škodijo. Allergo CHECK test je inovativen kompakten in hiter test, ki ga lahko izvedete doma. Namenjen je predvsem za odkrivanje alergijskih protiteles v krv, ki so posledica prisotnosti mačke, domačih pršic ali cvetnega prahu, ki lahko vašemu zdravju tudi zelo škodijo.
517445 2457

Ocene in mnenja

Opis

Allergo CHECK test je inovativen kompakten in hiter test, ki ga lahko izvedete doma. Namenjen je predvsem za odkrivanje alergijskih protiteles v krv, ki so posledica prisotnosti mačke, domačih pršic ali cvetnega prahu, ki lahko vašemu zdravju tudi zelo škodijo.

Cvetni prah, alergeni mačk in domačih pršic lahko povzročajo številne neprijetnosti - v našem organizmu namreč povzročijo nastanek specifičnih protiteles pod imenom imunoglobulini E ali iGE.

Visoka raven teh imunoglobulinov je povezana z visoko verjetnostjo, da trpite za alergijo. 

Test je enostaven, potrebna je kapljica krvi, ki se pridobi na enostaven način z minimalnim nelagodjem, ki je posledica uboda ter odvzema krvi.

Kakšni so rezultati alergij testiranja?

Tekom let se je izkazalo, da skvaliteta tovrstnega hitrega testiranja izredno dobra in primerljiva z rezultati pridobljenimi na ravni laboratorija

Prednost je tudi ta, da ni ravno nujno, da poteka alergijska reakcija ravno v času izvajanja cesta. Prav tako je pomembno, da rednega jemanja zdravil ni potrebno v času testiranja prekinjati

Kaj vse Allergo CHECK testni set vsebuje?

1 sterilno lanceto
1 pipeto krvnega vzorca in
1 epruveto z raztopino razvijalca

Folija vsebuje sledeče sestavine:
1 testna ploščica in priložena je tudi sušilna vrečka

celotnemu individualnemu testu pa je priloženo tudi nazorno in natančno navodilo za uporabo

Prednosti testa na alergije

  • je enostaven za uporabo
  • je varen
  • je natančen način za dokazovanje morebitne alergijske reakcije
  • je primeren za domačo uporabo

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ljubezen

Kljub temu večina partnerskih terapevtov priporoča, da se večerna »pritožbena ura« ne odpove. Za veliko ljudi je to edina možnost, da zmanjšajo stres, ki so ga deležni zunaj zveze. To ni pomembno le za dobro počutje vsakega posameznika, temveč vselej tudi za zvezo. Kot kažejo številne raziskave, zakoni pogosto razpadejo takrat ko postane zunanji pritisk premočen in prodre v odnos. Zveze, v katerih partnerjema uspe drug drugemu zmanjšati ta stres, se po vseh pravilih ohranijo dlje časa.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nano repro Nano repro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja