Allpremed HAND EXPERT HYGIENA negovalni sprej, 100 mL

Allpremed HAND EXPERT HYGIENA negovalni sprej - zmanjša visoko poselitev obremenjene in občutljive kože s klicami. Allpremed HAND EXPERT HYGIENA negovalni sprej - zmanjša visoko poselitev obremenjene in občutljive kože s klicami.
9783 9783

Ocene in mnenja

Opis

Allpremed HAND EXPERT HYGIENA negovalni sprej - zmanjša visoko poselitev obremenjene in občutljive kože s klicami.

Antibakterijska higiena rok s prijetnim hladilnim in za kožo pomirjujočim učinkom. Hitro se suši. Uporaben brez vode in mila.

Učinkovito zmanjša visoko poselitev kože s klicami. S prijetno hladilnim in kožo pomirjujočim učinkom. Idealen za na pot, saj je uporaben brez vode in mila. Brez lepljivega občutka na koži.

Sestavine (INCI)

Alcohol denat., Isopropyl Myristate, Parfum, Undecylenamide DEA, Menthol, Farnesol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Citronellol, Limonene Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Amyl Cinnamal, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool

Medicinska nega rok za obremenjeno in občutljivo kožo

Pogost stik z vodo, čistilnimi in dezinfekcijskimi sredstvi poškoduje in izsuši kožo. Pojavijo se lahko suhe in razpokane roke, pogosto celo ekcemi.
Linija izdelkov Allpremed HAND EXPERT je bila razvita specialno za medicinsko nego ekstremno obremenjene in občutljive kože rok. Kremne pene so izjemno prijetne za nanašanje, enakomerno se porazdelijo po koži, zahvaljujoč BarrioExpert tehnologiji pa se zelo hitro vpijejo v kožo – in to popolnoma brez neprijetnega mastnega filma in brez motečih prstnih odtisov.

Kremna pena PROTECT krepi zaščitno funkcijo kože in izboljša odpornost kože proti čezmernim obremenitvam. Lipidna kremna pena REPAIR popravi načeto kožno pregrado obremenjenih in občutljivih rok in spodbuja koži lastno regeneracijo. Linijo zaokrožujeta čistilna pena WASH z dragocenimi olji za prijeten negovalni učinek in antibakterijski negovalni sprej HYGIENE, ki zmanjša poselitev obremenjenih in občutljivih rok s klicami.

Prednosti kremnih pen Allpremed

Združujejo prednosti emulzij z veliko lipidi s prijetnim nanašanjem in enakomerno porazdelitvijo pene. Na koži tvorijo zaščitno mrežo, ki koži omogoča dihanje.
Kremne pene Allpremed so bistveno izdatnejše od klasičnih krem – že majhna količina pene je dovolj za veliko površino kože. Zato so izjemno varčne (100 ml je za cca 200 nanosov).

Zelo prijetne so za nanašanje, enakomerno se porazdelijo po koži.

Kljub bogati negi ne puščajo mastnega filma – brez prstnih odtisov.

Takoj po nanosu se lahko nadenejo rokavice.

Koža postane ob redni uporabi občutno bolj gladka, voljna, elastična in negovana, saj jo uravnoteženo oskrbijo z lipidi in vlago.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Globoka venska tromboza

Kako postavimo diagnozo?
o Natančen pogovor z zdravnikom (anamneza) in klinični pregled sta temelja za hitro odkrivanje. Že z nekaj usmerjenimi vprašanji lahko zdravnik oceni možnost za globoko vensko trombozo.

o D-dimer je preiskava krvi, ki ne služi potrjevanju globoke venske tromboze, ampak izključevanju. Ne more pa biti samostojna preiskava.

o Ultrazvočni pregled je najboljša neinvazivna diagnostična metoda za potrditev proksimalne globoke venske tromboze. Pregled temelji na ugotavljanju nestisljivih delov ven, raztegnjenje žile in zmanjšanju pretoka v žili. Pri ugotavljanju distalne tromboze pa je ultrazvok manj zanesljiv.

o Kontrastno slikanje žil (venografija) se manj uporablja, ker gre za invazivno preiskavo.

o Izotopska venografija.

o Slikovne metode, kot so računalniška tomografija (C'l') in magnetna resonanca (MR) prav tako prikažejo strdke v veni.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Allpresan Allpresan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov