Aloe fresh Whitening zobna pasta in gratis Aloe fresh Whitening, 2x100 mL

Aloe fresh Whitening vsebuje edinstveno kombinacijo naravnih aktivnih sestavin, ki imajo belilno delovanje. Aloe fresh Whitening vsebuje edinstveno kombinacijo naravnih aktivnih sestavin, ki imajo belilno delovanje.
544736 18285

Ocene in mnenja

Opis

Aloe fresh Whitening vsebuje edinstveno kombinacijo naravnih aktivnih sestavin, ki imajo belilno delovanje. Redna uporaba zobne paste postopoma zobem vrača belino. Aloe vera v izdelku krepi dlesni. Izdelek preprečuje nastanek zobne gnilobe, oblog in kamna ter preprečuje slab zadah.  100 % naravnega izvora. Zobna pasta ne vsebuje fluora in je v obliki gela. Izdelek ne vsebuje konzervansov, barv in saharina.

Sestavine

aloe vera, islandski lišaj, lipovec, olje čajevca

Uporaba

po vsakem obroku ščetkajte zobe vsaj 1 minuto.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Anoreksija in bulimija sta bolezenska načina nadzorovanja telesne teže. Izražata hudo notranjo razdvojenost ali psihološke težave, ki so za prizadeto osebo tako boleče, da se z njimi drugače ne more spopadati.

Pri hujšanju se lahko odlikuje vsak, le stradati mora. Anoreksične osebe pa so pogosto prepričane, da je to edino, kar jim gre od rok, zato postanejo obsedene z vitkostjo.

 Količina (ne)zaužite hrane jim postane edino merilo lastne uspešnosti - čim manj pojedo, tem uspešnejše so v svojih očeh. Njihovo samospoštovanje temelji na odklanjanju hrane, ki se mu zato zelo težko odrečejo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ESI ESI
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov