Aloe vera ESI rdeča pomaranča, 1000 mL

<p>100% čisti sok aloe vera z aromo.</p>

100% čisti sok aloe vera z aromo.

13052 13052

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Edinstvena mešanica celotnega lista in njenega notranjega gela, oblikovana z minimalno obdelavo, ki ne spremeni naravnih sestavin rastline. Aloe Vera sok se je vedno uporabljal za spodbujanje regeneracije (On hold Botanicals).

Navodila za uporaba

Odrasli in otroci nad 12. letom starostjo:

Priporočamo

25 ml (1 merico ), 2-3x dnevno.
Uživajte čisti sok ali mešan z vodo ali drugimi negaziranimi sokovi. Pred uporabo steklenico pretresite. Odprto steklenico hranite do 30 dni v hladilniku.

Sestavine:

100% čisti sok aloe vera, med, okus:limona in pomaranča,rdeča pomaranča,izvleček sadežev titriran na 10% fitokompleksa; sredstvo za uravnavanje kisliosti;citronska kislina,konzervans: kalijev sorbat;

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Odiseja življenja - pripoved za otroke in bodoče starše

Včasih se zdravniki odločijo za carski rez. Poglejmo si nohte na rokah in nogah. Tako so že zrasli, da se plod lahko v teh zadnjih mesecih celo opraska. To je jasen znak. da je napočil čas za »izhod«: V obdobju, ko lahko do poroda pride vsak hip, čeprav nerojen, otrok še ni dosegel idealne teže, se med njim in mamo zgodi prenos imunske odpornosti, pri katerem otrok sprejme delež iz mamine krvi. To so beljakovine, ki ga bodo začasno varovale pred otroškimi boleznimi, predvsem pred mumpsom, rdečkami, oslovskim kašljem in škrlatinko. Varovale ga bodo tudi pred drugimi VIRUSNIMI OKUŽBAMI, med katerimi sta najbolj znana virusa prehlada in gripe. Pozneje bodo protitelesa v otrokovem telesu nastajala sama. Plod je vedno večji, zato potrebuje vedno več energije, ki jo črpa iz krvi. Vsak dan skozi popkovnico preide osem ali deset litrov krvi. Za primerjavo naj povemo, da je teh osemdeset litrov krvi več kot petdeset steklenic mineralne vode, torej več kot štiri zaboje po dvanajst steklenic.

Zdaj, nekaj dni pred rojstvom, plod dokončno izgubi svoj puh. Postane pa težji, zato da bo takoj po rojstvu videti debelušen. Staršem, starim staršem, pa seveda bratom in sestram se bo zdel neverjetno »srčkan«. Tudi možgani se razvijajo dalje.

Odlomek je iz knjige Odiseja življenja; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ESI ESI
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov