Aloe Vera PG, 500 mL

<strong>Aloe Vera PG je prehransko dopolnilo podjetja Phyto Garda ki je pripravljen čisti sok aloe vere, in se prideluje iz aloe verinih listov. </strong> Aloe Vera PG je prehransko dopolnilo podjetja Phyto Garda ki je pripravljen čisti sok aloe vere, in se prideluje iz aloe verinih listov.
2021-09-19 10,69 €
526487 16200

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Aloe Vera PG je prehransko dopolnilo podjetja Phyto Garda ki je pripravljen čisti sok aloe vere, in se prideluje iz aloe verinih listov.

Listi aloe vere so sestavljeni iz prozornega gela, ki v večini sestavlja list. Sestavine, ki jih aloe verin gel vsebuje tako delujejo na organizem regenerativno, s pridom ga uporablja zaradi svoje širše uporabnosti tudi kozmetična industrija. Poleg vsega aloe verin gel deluje regenerativno na kožo obraza ter telesa, uporabljamo pa ga lahko tudi kot prehranski dodatek v obliki aloe vera napitkov. (On hold Botanicals)

Aloe Vera PG prehransko dopolnilo vsebuje liofiliziran izvleček aloe vere.

Uporaba Aloe Vera PG

Odmerite do 20 mL Aloe Vera PG soka v za to priloženo merico. Izdelek lahko spijete nerazredčen ali pa ga razredčite v vodi, nesladkanem čaju oziroma vaši najljubči tekočini.

Po odprtju Aloe Vera PG shranite v hladilniku.

Prednosti Aloe Vera PG soka

- biološko pridelana aloe vera, čisti sok aloe vere

- gel pripravljen iz ročno narezanih aloe vera listov

- tekočina aloe vere Aloe Vera PG ima prijeten okus po ananasu

- izdelek ne vsebuje GSO, glutena ali alkohola

Aloe verin sok je sestavljen predvsem iz polisaharidnih enot, poleg tega pa sok vsebuje tudi acemanan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Trideset let pozneje so raziskovalci znova pritegnili teh pet moških, zdaj starih 50 let, da so sodelovali v nadaljevalni študiji. Vsi so imeli bolj sedeč slog življenja, v povprečju so pridobili 22 kg in podvojili skupno telesno maščobo (oh, radosti staranja!). Izgubili so tudi znaten del kardiovaskularne vzdržljivosti. Vendar vsa izguba ni bila povezana z naravnimi učinki staranja; okoli 40 odstotkov je bilo posledica nedejavnosti.

Zdaj pa bistveno. Potem ko so možje 6 mesecev hodili, tekali ali kolesarili po 5 ur na teden, so znova povsem spremenili s starostjo povezano zmanjšanje kardiovaskularne kondicije. Srčni utrip v mirovanju, krvni tlak in maksimalni srčni utrip ali aerobna moč so se vrnili na raven izpred 30 let!

Sporočilo: nikoli ni prepozno, da začnemo vaditi.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Garda Phyto Garda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov