Aloe vera sok borovnica, 1000 mL + gratis ESI Aloe vera maksimalna moč, 500 mL

Sokovi Aloe Vera Esi so edinstvena kombinacija celotnega hladno stisnjenega lista rastlin. Sokovi Aloe Vera Esi so edinstvena kombinacija celotnega hladno stisnjenega lista rastlin.
552011 13055

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sokovi Aloe Vera Esi so edinstvena kombinacija celotnega hladno stisnjenega lista rastlin Aloe Vera brez aloina. Aloe Vera raste na bioloških rastiščih brez uporabe kemičnih pesticidov. Sokovi Aloe Vera Esi so edini na trgu s tremi certifikati kakovosti, kar zagotavlja izjemno kakovost izdelka.

Za aktivno in uspešno življenje človek nujno potrebuje vitamine, minerale in aminokisline. Sokovi Aloe Vera Esi so najpopolnejše naravno prehransko dopolnilo, saj so bogati z:

    * vitamini, minerali in antioksidanti, ki jih človeško telo nujno potrebuje,
    * aminokislinami, ki so sestavni del človeškega organizma
    * encimi, ki so sestavni del človeškega organizma
    * mukopolisaharidi, ki so bistvenega pomena za optimalno delovanje organizma,
    * proteini, ki zagotavljajo odlično hranilno vrednost.

Vsakodnevno pitje sokov Aloe Vera Esi pomembno blagodejno vpliva na vaš organizem, saj sokovi Aloe Vera Esi vsebujejo naravne učinkovine, ki so nujno potrebne za boljše življenje. Zaradi svojih sestavin lahko izboljša prebavo, kot antioksidant pa zagotavlja zaščito celic (On hold Botanicals). Zaradi hranilne vrednosti ga priporočamo kot dodatek k prehrani pri motnjah hranjenja ali kroničnih boleznih (On hold Botanicals).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Odiseja življenja - pripoved za otroke in bodoče starše

Včasih mora babica porod celo ustaviti in pomagati novorojenčku, ki se mu je med vsemi prevali v maminem trebuhu uspelo zaplesti v popkovnico. Nekateri otroci pridejo na svet s popkovnico okoli vratu. Če zraven ni skrbne in pazljive babice, je to lahko usodno. Za otroka rojstvo pomeni korenito spremembo.

Večina organov, na primer pljuča, želodec, črevesje ali ledvice, še ni bila preizkušena, ker v maminem telesu ni kisika za dihanje niti živil za prebavljanje ali odpadkov za izločanje.

Za vse te organe je prihod na svet ognjeni krst. Vsi morajo začeti delovati v nekaj sekundah. To je za otroka, ki prvič zajoka izjemen, a ne nujno prijeten preobrat.

Takoj ko je popkovnica prerezana, mora otrok zadihati sam. To je nagonski avtomatizem, ki ga v življenju ne bo več zapustil. Njegove nosnice se širijo, njegov obraz se naguba, njegove prsi se dvigajo, njegova usta pa se napol odprejo.

Še eno neverjetno odkritje - svetloba. Močna je, zato mu draži oči, ki so vajene polmraka. Moti ga hrup. Tako zelo močan je v primerjavi s pridušenimi ZVOKI, ki jih je zaznaval v maminem trebuhu, poleg tega je izčrpan, ni se lahko dolge ure pod vplivom maminih popadkov zvijati, in potem še ta hladni zrak, ki mu udari v obraz.
Odlomek je iz knjige Odiseja življenja; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ESI ESI
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov