Aloedermal akcijski paket šampon-gel, krema

Razveselite vaše najdražje z Aloedermal paketom po 14 % ugodnejši ceni!<br> Razveselite vaše najdražje z Aloedermal paketom po 14 % ugodnejši ceni!
533092 15720

Ocene in mnenja

Opis

Paket vsebuje:

1x Šampon in gel za tuširanje, 200 ml

1x - Krema za nego rok, 75ml

Paket je znižan za 14 %!

Vabljeni k nakupu Aloedermal prazničnega paketa!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Delavnica je po vsebini preveč pomembna, da bi mentor z njo opravil kar venem zamahu. Morda jo bo razdelil na dva dela in udeležence prvi dan »zapeljal« le do poreča, da bi videl, kako se znajo dogovoriti glede ogleda mesta, zabave, plavanja, načrtovanja itd.

Kljub hudi onesnaženosti okolja se mladostnik še premalo zaveda pomembnosti ekologije. Vse premalo ve, da je preživetje na tem planetu možno le ob ohranjanju čistega ozračja, temperaturnih razmer in kroženja vode. Ta spoznanja naj ne bi ostala le teoretična, saj je naš planet eden redkih z življenjskimi pogoji in ga čedalje bolj ogrožajo spremembe podnebja, redčenje ozonske plasti, kisli dež, erozija zemlje in izguba biološke raznovrstnosti. Evropski uniji so strokovnjaki ponudili načrt za zmanjšanje ogroženosti okolja na osmih področjih gospodarstva. V tem projektu naj se mladostnik okvirno seznani z njim, čeprav še ni sprejet.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aloedermal Aloedermal
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede