Aloedermal Intimaid intimno milo z izvlečkom kamilice, 250 mL

<p>Intimno milo z izvlečkom kamilice učinkovito in nežno za&scaron;čiti intimne predele, zato je primerno za vso družino.</p>

Intimno milo z izvlečkom kamilice učinkovito in nežno zaščiti intimne predele, zato je primerno za vso družino.

597830 14825

Ocene in mnenja

Opis

Linija INTIMAID vsebuje tudi nežno različico intimnega mila z eteričnimi olji kamilice in žajblja, ki delujeta pomirjevalno, blagodejnoregenerativno v vsakem pogleduo. Intimno milo z izvlečkom kamilice učinkovito in nežno zaščiti intimne predele, zato je primerno za vso družino. Zahvaljujoč blažilnemu delovanju intimno milo priporočamo tudi za učinkovito zaviranje neprijetnih in nevzdržnih dermalnih dogodkov. Primerno je za vsakodnevno uporabo.

NARAVNE AKTIVNE SESTAVINE:

•Aloe vera
•kamilica
•žajbelj
•olje čajevca
•sladka pomaranča
•citrona
•rožmarin  

Linija ALOEDERMAL intimnih mil

Higiena intimnih predelov je zelo pomembna za oba spola in v vseh življenjskih obdobjih. Pri izbiri mila je posebno pozornost potrebno posvetiti pH vrednosti in sestavinam (čim manj umetnih dodatkov in dišav). Pretirana uporaba mila, ki je po sestavi alkalno oziroma bazično (večina mil za telo) poruši bakteriološko ravnotežje na koži in sluznici intimnih predelov. To lahko pripelje do nevšečnosti, kot je razdražena, suha koža, pa tudi do hujših stanj, kot so vnetja in druge bolezni.


Priporočljivo je izbrati intimno milo s kislim pH, saj te vrednosti ščitijo genitalno sluznico. Nežno intimno milo INTIMAID s sestavinami naravnega izvora zagotavlja ustrezno nego in zaščito intimnih predelov. Intimno milo deluje učinkovito in nežno, hkrati pa vzdržuje naravno fiziološko ravnovesje vaše kože. S pravilnim umivanjem sluznica ohranja vlažnost, kar preprečuje neželjene dermalne težave in zagotavlja ustrezno dnevno zaščito ter preventivno delovanje. Aloe vera vlažilno in hranljivo deluje na vašo kožo in sluznico. Zahvaljujoč blažilnemu delovanju je njena uporaba priporočljiva. Izvlečki žajblja in kamilice, mlečna kislina, eterična olja rožmarina, čajevca in evkalipta pa zagotavljajo učinkovito regenerativno delovanje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Ko govorimo o odgovornosti, moramo ločiti dva svetova.

Po eni strani je to odgovornost do d~užine: kakšen naj bo moj prispevek k družinski skupnosti. In po drugi strani gre za odgovornost do sebe. Ta dva svetova med seboj pogosto zamenjujemo. Starši si osebno odgovornost, ki bi jo otroci morali imeti zase, velikokrat naprtijo na svoja ramena. V povračilo si želijo, da bi otroci zato prevzeli več odgovornosti za skupnost. Tako trgovanje je le redkokdaj uspešno, saj so valute vse preveč različne.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aloedermal Aloedermal
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede