AlpStories krema za obraz z oljem čajevca, 50 mL

AlpStories krema za obraz z oljem čajevca je 100% organsko proizvedena nežna krema za nego mastne in problematične kože obraza. <br> AlpStories krema za obraz z oljem čajevca je 100% organsko proizvedena nežna krema za nego mastne in problematične kože obraza.
521426 27310

Ocene in mnenja

Opis

AlpStories krema za obraz z oljem čajevca je 100% organsko proizvedena nežna krema za nego mastne in problematične kože obraza.

AlpStories krema za obraz je obogatena z oljem avstralskega čajevca. Ker ima čajevec to lastnost, da deluje regenerativno je njegova prisotnost v tej kremi kakor nalašč za negovanje mastne ter aknaste in mozoljaste kože obraza.

AlpStories krema za obraz nudi pomoč ter pomirja rahlo rdečično kožo obraza, zmanjša prehod nečistoč v kožno notranjost ter regulira izločanje naravnega sebuma na površino kože obraza.

Navadni čajevec (Tea tree) in njegovi učinki so zapisani že v številnih znanstvenih ter raziskovalnih študijah. Zelo pogosto se uporablja predvsem v izdelkih za nego stopal, saj so tam bakterije zelo pogoste. Čajevec je grmičasto drevo, ki raste predvsem na področju Avstralije, nič pa nima v povezavi z čajevcem iz katerega pripravljamo čaj.

Prisotnost čajevca v kozmetičnih preparatih pripomore k hitrejši regeneraciji odrgnin, pri pikih žuželk, pri aknah, pri negi ustne votline v obliki ustnih vod s čajevcem, v kremah se pogosto uporablja kot pomoč pri številnih dermalnih težavah, priporoča se pri negovanju žuljev.

Prednosti AlpStories organske kreme

- sestavine kreme s čajevcem so naravnega izvora ter organskega porekla
- 15,15 % vseh sestavin prihaja iz nadzorovane organske pridelave
- izdelek ne vsebuje konzervansov, azo barvil ipd.

Uporaba AlpStories organske kreme

Pred nanosom katerekoli kreme AlpStories kožo temeljito očistite s tonikom, ki ga nanesete na kozmetično vatko. Šele nato je smiselen nanos kreme AlpStories - poskrbite, da se krema hitro ter globinsko vpije z lahno masažo vaših prstnih konic.

Izdelek je primeren tudi za vegane.

Prednosti izdelka AlpStories organska krema

•    Naravna certificirana kozmetika
•    Brez parabenov
•    Brez sintetičnih dišav
•    Brez mineralnih olj
•    Brez silikonov
•    Proizvedena na področju alpskega sveta
•    Vsebuje sestavine, olja in dišave izpod alpskega sveta
•    Embalaža prijazna okolju
•    Ni testirana na živalih

O kozmetični liniji AlpStories

Kozmetične proizvode AlpStories, ki jih predstavljajo proizvodi za nego telesa, obraza in las združujejo bogato alpsko tradicijo in modern pristop k prodaji naravne kozmetike. Proizvodi ne vsebujeo parabenov, sintetičnih dišav, silikonov in niso testirani na živalih.

Ciljna skupina nakupa kozmetike AlpStories so:
•    Primarno: ženske od 30-50 let
•    Moški s problematično ter uvelo kožo obraza
•    Skupina, ki preferira naravne proizvode
•    Izobraženi posamezniki
•    Ljudje, ki jim pomeni kakovost prvotnega pomena

AlpStories organsko kremo naj uporabljajo predvsem tste ženske, ki cenijo organsko ter naravno sestavo krem. Vsebnost eteričnega olja čajevca deluje regenerativno ter zaščitno pred nastajanjem aken, mozoljev ter ostalih kožnih tvorb, ki so posledica hormonskega neravnotežja ter nečiste kože obraza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlpStories AlpStories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov