AlpStories mleko za telo Ginko, 200 mL

<strong>AlpStories mleko za telo Ginko je nov kozmetičen izdelek, ki je obogaten z izvlečkov ginka, vlažilne aloe vere ter vitamina E. </strong> AlpStories mleko za telo Ginko je nov kozmetičen izdelek, ki je obogaten z izvlečkov ginka, vlažilne aloe vere ter vitamina E.
12837 12837

Ocene in mnenja

Opis

AlpStories mleko za telo Ginko je nov kozmetičen izdelek, ki je obogaten z izvlečkov ginka, vlažilne aloe vere ter vitamina E.

Kozmetičen izdelek je poznan po svoji izntenzivno vlažilni funkciji, poleg vlaženja pa kožo primerno neguje.

Uporabljajte do 3-krat tedensko tako, da na telo nanesete tanek sloj. Izogibajte se predelu sluznic, v primeru stika pa mleko izperite s toplo tekočino.

Aktivne sestavine in učinek

Glavna aktivna sestavina je ginko, ki pripomore k osnovni negi kože, koža je regenerirana, prekrvavitev na nanešene predelu je pospešena.
Ginko ekstrakt prav tako povečuje elastične lastnosti kože telesa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Podjeten posameznik razmišlja celostno in miselno odprto, vedno v odnosu do širših človeških skupnosti. Je družaben, prijeten in prepričljiv, predvsem pa iznajdljiv, podjeten, pridobitniško naravnan, lahko tudi gospodovalen. Ker je pustolovskega duha, išče vznemirljive izzive in skrajnosti, v katerih se odlično znajde. Po naravi je optimist z odličnim samozaupanjem in pozitivno samopodobo, oblači se okusno.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlpStories AlpStories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja