Alter Heideschafer masažni fluid z arniko, 500 mL

Alter Heideschafer masažni fluid je inovativen masažni borov fluid, ki je namenjen osvežitvi ter regeneraciji mišic rok in telesa - primeren je tudi za ogrevanje mišic in sklepov. Alter Heideschafer masažni fluid je inovativen masažni borov fluid, ki je namenjen osvežitvi ter regeneraciji mišic rok in telesa - primeren je tudi za ogrevanje mišic in sklepov.
920452 13545

Ocene in mnenja

Opis

Alter Heideschafer masažni fluid je inovativen masažni borov fluid, ki je namenjen osvežitvi ter regeneraciji mišic rok in telesa - primeren je tudi za ogrevanje mišic in sklepov.

Masažni gel je še kako primeren za intenzivno vadbo, kakor nalašč pa je za tretiranje predelov rok, nog ter hrbtnega predela mišic, če so le-te okorele. Masažni gel vsebuje poživljajočo in regenerirajočo mešanico zeliščnih učinkovin, ki vsebuje ekstrakt navadnega gorskega bora.

Kdaj uporabiti Alter Heideschafer masažni fluid?

  • ko je potrebno pomirjanje določenega predela
  • za namene pozitivnega vpliva na površino razbolele kože telesa
  • za namene hlajenja, hitrejšega okrevanja
  • za namen lažjega sproščanja okorelih mišic

Alter Heideschafer masažni fluid je primeren za regeneracijo okorelih ter okornih sklepov, prav tako pa zopet oživi gibljivost ter mobilnost mišic kjerkoli na telesu.

Sestavine Alter Heideschafer masažnega fluida

Pritlikavi bor - bor katerega ekstrakt je v tem fluiduje pripravljen iz borovcev, ki rastejo v visokogorju - v čistem in nedotaknjenem okolju. Ekstrakt bora izredno pozitivno vpliva ter pomiri mišice telesa in pri tem sodeluje k hitremu okrevanju mišic telesa. Njegovi glavni vplivi so mehčanje kože, regeracija, ohranjanje vitalne funkcije mišice, kožo omehča ter razneži.

Poprova meta - je prijetnega vonja, kožo pa celovit regenerira ter jo prijetno omehča. Ob prijetnem vonju pa so omehčane tudi vaše misli in dobro počutje je zopet na vrhuncu. Sprosti telo, čustva in posodobi vaš notranji jaz.

Arnika - ima številne namene, ki so izrednega pomena pri sami regeneraciji kože ter njeni vzpostavitvi prvotnega stanja.

Mentol - spada v skupino kožnih hladil in omogoča lajšanje vseh težav s kožno okorelostjo. Ob nanosu se porablja energija za izhlapevanje nanešenega mentola in s tem kožno površino tudi zelo intenzivno hladi.

Kafra - je snov, ki je zelo hlapljiva ter posledično oddaja vonj, ki je zelo prijeten. Njen vonj omogoča boljšo sproščenost organizma, lajša številne napetosti ter lajša čustveno sproščanje. Zaradi svojega izhlapevanja odvzema energijo tkivu ter ga posledično hladi.

Evkaliptus - je izredno prijetna in dišeča sestavina tega masažnega gela. Kožo poživlja, jo prijetno odišavi ter nudi prijetno sprostitev ob nanosu masažnega fluida an površino kože telesa. Lajša vse neprijetnosti ter naredi vaš dan maksimalno sproščen.

Sibirska jelka - vpliva na številne težave, predvsem sprošča ter deluje pomirjevalno na površino kože.

Ricinusovo olje - olje je obogateno s številnimi maščobnimi komponentami, ki kožo nahranijo, predvsem pa jo zaščitijo. Olje deluje preventivno na razvoj aken ter ohrani kožo lepo in v najboljši kondiciji.

Način uporabe Alter Heideschafer fluida

Fluid nanesite na površino kože, kolikor je potrebno in temeljito vmasirajte, da koža ne bo prekomerno mastna.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Človeška vrsta je sicer šele na začetku svoje razvojne poti, a si je na račun čutno-čustvenega preoblikovanja že na sedanji stopnji razvoja privoščila zelo ambiciozen načrt živčnega sistema, ki nakazuje izredne možnosti razvoja vrste v naslednjih nekaj milijonih let. Ko smo prehiteli naravno pot lastne evolucije, se je začel bliskovit razvoj, ki mu ni moč napovedati bodočnosti. Živčne celice namreč odlikujejo izredna prožnost, iznajdljivost in sposobnost za celostno delovanje (kompleksnost), kar jim omogoča skoraj neskončne možnosti razvoja.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: IRIS Cosmetic IRIS Cosmetic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov