Alvea (Favn) bio karitejevo prečiščeno maslo, 150 mL

Alvea bio karitejevo maslo je namenjeno koži, ki je izrazito suha in pusta na izgled. Koži je povrnjena vlažnost ter njena prožnost, koža je regenerirana ter globinsko revitalizirana. Alvea bio karitejevo maslo je namenjeno koži, ki je izrazito suha in pusta na izgled. Koži je povrnjena vlažnost ter njena prožnost, koža je regenerirana ter globinsko revitalizirana.
499307 27850

Ocene in mnenja

Opis

Alvea bio karitejevo maslo je namenjeno koži, ki je izrazito suha in pusta na izgled. Koži je povrnjena vlažnost ter njena prožnost, koža je regenerirana ter globinsko revitalizirana.

Karitejevo maslo v sebi združuje veliko količino hranilnih snovi, poleg teh pa vsebuje tudi vitamin A ter E, ki kožo ter celice zaščitita pred delovanjem prostih radikalov.
Primerno za nego kože obraza in telesa. Koža je po uporabi bolj gladka in mehka. Primerno tudi za nego suhih ustnic, po britju in depilaciji.

Karitejevo maslo znamke Alvea ne vsebuje dodatnih arom ali konzervansov, ki bi na kožo telesa delovale alergeno. Karitejevo maslo se drži strogih standardov, med drugim tudi BDIH certifikata.

Karitejevo maslo vsebuje večje število maščobnih kislin, in sicer je največ oleinske (40-60 %), sledijo pa si stearinska, linolejska, linoleinska, palmitinska in arahidonska maščobna kislina. Maščobna sestava je za kozmetično uporabo idealna, saj se maslo topi pod telesno temperaturo (pri okoli 28 °C) in je zato izredno primerno za nanašanje in vtiranje v kožo. Poleg tega se karitejevo maslo v kožo hitro vpije in na njej ne pušča neprijetnega mastnega občutka.

Karitejevo maslo je eden največjih vlažilcev, ki kožo odlično nahrani, zato je priporočljivo za vse tipe kože.

Izdelek je del slovenske proizvodnje, ni testiran na živalih ter je visoko kvaliteten.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Alvea Alvea
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede