Amincir anticelulitni gel, 200 mL

Celulit je kopičenje maščobnih celic pod kožo in daje neprijeten videz (pomarančno  kožo). Celulit je kopičenje maščobnih celic pod kožo in daje neprijeten videz (pomarančno  kožo).
484946 23494

Ocene in mnenja

Opis

Celulit je kopičenje maščobnih celic pod kožo in daje neprijeten videz (pomarančno  kožo). Zaradi slabe prekrvavitve se najbolj pogosto pojavi  na stegnih in trebuhu, saj koža izgublja elastičnost in prožnost.

Z uporabo anti-celulitnega gela Amincir lahko izboljšamo videz kože. Izdelek je brez parabenov in vsebuje sestavine naravnega izvora: kofein za zmanjšanje maščobnih celic, ginko biloba ki spodbuja odplavljanje nakopičenih maščob, glicerin za mehčanje in vlaženje kože, vitamin E pa kožo varuje.

Uporaba Amincir anticelulitnih obližev

Gel nanesite najmanj dvakrat dnevno (zjutraj in zvečer) na stegna in trebuh in masirajte z lahnimi krožnimi gibi. Hranite nedosegljivo otrokom. Izdelek ni primeren za nosečnice.

Izdelek Amincir vsebuje

ginko biloba in ekstrakt divjega kostanja: spodbuja odplavljanje nakopičenih maščob
kofein - stimulira izločanje maščob iz maščobnih celic,
glicerin ter
vitamin E - močan antioksidant, ki ščiti pred nastajanjem radikalov, ki delujejo negativno na telesne celice in povzročajo celično smrt.

Vzroki za nastajanje celulita!

Celulit je, ki ga nobena ženska ne mara in lahko prizadane večino predelov telesa. Celulit najpogosteje nasataja na področju zadnjice, na stegnjih in na področju trebuha.
Do nastajanja celulita pride v primerih, ko se kopiči maščobno tkivo, cirkulacije krvi pa ni.

Tako je za videz celulita zasluženo hormonsko ravnotežje, prehrana (bolj je bogata z maščobami hitreje celulit nastaja) ter obtočila.
Počasnejša je cirkulacija krvi in tekočine v omenjenih predelih hitrejše je nastajanje celulitnih obloh ter pomarančne kože.

Kako odstraniti celulit?

Hitre rešitve zagotovo ni! Uporabljajte Amincir gel ter izvajajte redno telesno vadbo, prehranjujte se raznoliko, zmanjšajte količino maščob v prehrani ter predvsem pijte veliko navadfne vode oziroma nesladkanih sokov/čajev!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrisante Nutrisante
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov