AminoGenesis Counter Clockwise krema za okoli oči, 14 mL

<strong>AminoGenesis Counter Clockwise krema za okoli oči je krema s posebej vgrajeno tehnologijo ter nadomešča tako gel kot kremo.</strong> AminoGenesis Counter Clockwise krema za okoli oči je krema s posebej vgrajeno tehnologijo ter nadomešča tako gel kot kremo.
27760 27760

Ocene in mnenja

Opis

AminoGenesis krema za okoli oči je kremno gelna formulacija, ki se poskuša zoperstaviti staranju, ki je najprej vidno predvsem na predelu oči in obraza.

Tako so kremi za nego ter anti aging dodane specifične sestavine, ki kožo okoli oči nahranijo, jo vzdržujejo v optimalnem stanju ter preprečujejo in zmanjšujejo hitrost staranja kože predvsem okoli oči.
Izdelek je posebno primeren tudi za tipe kož, ki so prekomerno občutljivi.

AminoGenesis krema je odlična izbira tudi takrat, ko želite narediti anti aging tretma, koncentrirana kremna struktura te gel kreme se hitro vpije ter dostavi učinkovine tja, kjer jih koža potrebuje. Izdelek je dermatološko preizkušen, ne draži kože.

Kdaj uporabiti AminoGenesis kremo?

- kadar se izrazijo vidni podočnjaki
- kadar so vaše oči in koža okoli oči utrujene
- kadar so problem celo zabuhle oči ter zabuhlost kože pod očmi
- kadar je koža neenakomernega tena ter potrebuje nekoliko pomoči
- kadar čutite, da koža ni več tako elastična

AminoGenesis krema je obogatena s hranilnimi sestavinami ter aminokislinskimi fragmenti, ki kožo globinsko navlažijo. S kremo AminoGenesis zavrtite čas nazaj, leta ne bodo več problem in vas ne bodo ovirala pri vaši vsakodnevni dejavnosti, občutek bo zopet mladosten.

AminoGenesis Counter Clockwise formulacija zavrti čas nazaj ter poveča vitalnost celic ter jih regenerira - uspešnost tretmaja je kar naverjetnih 92 %. Koža je zaščitena pred delovanjem prostih radikalov, povečana je vitalnost celic, le-te pa so intenzivno zaščitene pred prezgodnjim staranjem.

Navodilo za uporabo AminoGenesis Counter Clockwise kreme

Pred nanosom kreme svetujemo intenzivno čiščenje kože obraza.

AminoGenesis kremo nato nanesite na predel okoli oči, zadostuje izredno majhna količina gela. Kremo nanašajte do dva krat dnevno in sicer zjutraj in/ali zvečer.
Naposreden stik gela z očmi ne priporočamo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aminogenesis Aminogenesis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja