AminoGenesis Gone in sixty seconds aplikator za izbris gub, 15 mL

<strong>AminoGenesis Gone in sixty seconds aplikator za izbris gub je učinkovit ter predvsem priročen izdelek za vsak žep. Tako boste vsakodnevno nanesli tekočino za izbris gubic ter poskbeli za svoj lep izgled obraza.</strong><br> AminoGenesis Gone in sixty seconds aplikator za izbris gub je učinkovit ter predvsem priročen izdelek za vsak žep. Tako boste vsakodnevno nanesli tekočino za izbris gubic ter poskbeli za svoj lep izgled obraza.
27769 27769

Ocene in mnenja

Opis

AminoGenesis Gone in sixty seconds je kozmetični pripomoček v obliki sticka oziroma aplikatorja, ki izbriše gube v že kar 60 sekundah.

AminoGenesis aplikator tako vsebuje visoko učinkovite sestavine, ki omogočajo hitro regeneracijo kože, kamor apliciramo pirpravek ter učinkovit efekt gladitve kože.
Izdelek je kakor vaše skrivno orožje proti gubam in gubicam - uporabljajo pa ga lahko tako ženske kot tudi moški.

AminoGenesis Gone in sixty seconds aplikator zašasno zbriše vidnost gub ter gubic z obraza, dobro je viden efekt predvsem na koži okoli oči. Paziti je potrebno le, da nanos ne zaide v očesno sluznico.

Nekaj karakteristik AminoGenesis aplikatorja

- izdelek ne vsebuje parabenov ter glutena
- njegova učinkovitost ni bila testirana na živalih
- peptidne komponente

Navodila za uporabo AminoGenesis aplikatorja

Aplikator AminoGenesis nekoliko stsnite, tako da se na površini krogljic aplikatorja pojavi tekočina. Ta serm nanesite na željeno površino, predlagamo direktno na kožno konturo ter nadaljujte z nežno masažo s pomočjo prstnih blazinic.

V kolikor je mogoče serum osušite s hladnim zrakom s pomočjo fena.

Sestavine AminoGenesis aplikatorja

Voda, natrijev salicilat, Glicerin, magnezijev aluminijev silikat, propilen glikol, celulozni gumij, fenoksietanol, etilheksil glicerin, Citric Acid, Echinacea Angustifolia (Purple Cone Flower) Extract, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, CI 17200, CI 15985, CI 14700.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aminogenesis Aminogenesis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov