AminoGenesis Facial Repair hidratantna in anti-aging krema za obraz, 50 mL

<strong>AminoGenesis hidratantna in anti-aging krema velja za eno najbolj koncentriranih kremnih formulaciji v seriji AminoGenesis krem. Visoka koncentracija aminokislin poskrbi, da le-ta izdatno nahrani kožo obraza ter jo oplemeniti.</strong> AminoGenesis hidratantna in anti-aging krema velja za eno najbolj koncentriranih kremnih formulaciji v seriji AminoGenesis krem. Visoka koncentracija aminokislin poskrbi, da le-ta izdatno nahrani kožo obraza ter jo oplemeniti.
27759 27759

Ocene in mnenja

Opis

AminoGenesis hidratantna in anti-aging krema je vrhunska visoko koncentrirana formulacija z kar trikratno koncentracijo aminokislin, ki kogo pomladijo ter jo globinsko nahranijo.

Aminokisline imajo tudi funkcijo vlažilca, ki kožo obraza navlaži ter globinsko nahrani.

Tako so tej vrhunski kremi za nego ter anti aging dodane specifične sestavine, ki kožo obraza nahranijo, jo vzdržujejo v optimalnem stanju ter preprečujejo in zmanjšujejo hitrost staranja kože obraza.
Izdelek je posebno primeren tudi za tipe kož, ki so prekomerno občutljivi.

Lastnost AminoGenesis kreme je ta, da se takoj vpije v kožo obraza ter jo nahrani s 17 aminokislinami. 9 aminokislin od teh 17 je esencialnih, kar pomeni, da jih naše telo nujno potrebuje, saj jih ni sposobno sintetizirati samo.

Preventhelia je zaščiten in patentiran peptidni kompleks, ki pripomore ter izboljša vitalnost celic za kar 92 %. Koža je globinsko zaščitena pred delovanjem radikalov, ki so glavni krivci za težave s prehitrim staranjem. Prosti radikal namreč deluje na celično membrano, jo pokvari ter povzroči celično smrt in njen propad.

Napredek v tehnologiji peptidov pomaga izboljšati in zaščititi kožo pred vsakodnevnimi dejavniki stresa, ki so vzrok za staranje vaše kože.

AminoGenesis prednosti kreme

• formulacija namenjena proti staranju kože obraza
• nevtralizira delovanje kisikovih ter ogljikovih radikalov
• vsebuje edini znan peptidni fragment, ki nevtralizira prosti ogljikov radikal.
• pripomore k ohranjanju elastičnosti ter vibrantnosti kože obraza

Navodilo za uporabo AminoGenesis kreme za obraz

Kremo nanesite šele na predhodno očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja, vtrite z nežnimi krožnimi gibi,da se krema temeljito vpije v kožo obraza. Takšen tretma ponovite še enkrat tekom dneva.

Najbolje deluje proti gubam in preprečuje staranje kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aminogenesis Aminogenesis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja