AminoGenesis Premium marula olje, 15 mL

<strong>AminoGenesis Premium marula olje je visoko kvalitetno olje za nebo obraza v 15 mililitrski steklenički. <br></strong> AminoGenesis Premium marula olje je visoko kvalitetno olje za nebo obraza v 15 mililitrski steklenički.
27775 27775
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

AminoGenesis Premium marula olje je učinkovito olje namenjeno negi obraza ter visoki zaščiti kože pred delovanjem najrazličnejših okoljskih dejavnikov.

Marula olje je primerno kot efektivna zaščita obraza pred delovanjem radikalov ter drugih stres dejavnikov iz okolja. Ti dejavniki so predvsem tisti, ki povzročajo številne drobne gubice ter gube ter tisti, ki pospešujejo hitrejše staranje kože obraza.

Marulino olje velja kot izreden vlažilec kože, kožo globinsko nahrani ter jo navlaži. Z vsemi svojimi učinki pa deluje tudi na nastajanje drobnih žil ter žilic.

Olje je prijetne mazljive teksture, nima posebnega vonja ter se zelo hitro vpije v površino obraza.

Značilne prednosti in karakteristike olja

- globinska hidratacija (vlaženje) ter zaščita
- antioksidativno delovanje proti radikalom
- koža je omehčana ter svilena na izgled
- izgled kože je zopet vibranten ter zdrav na videz

Uporaba AminoGenesis Premium marula olja

Marulino olje uporabite do največ dva krat dnevno in sicer z nanosom dveh do treh kapljic na želeno površino kože obraza, vratu ter dekolteja. Olje uporabite samostojno, za oplemenitenje ter lepši izgled kože ali pa kot dodatek k vaši vsakodnevni negi z priljubljeno kremo.
V kolikor uporalbjate kombinacijo olja ter kreme potem nanašajte sprva marula olje, poskrbite, da se to dodobra vpije ter šele nato nanesite svojo izbrano kremo.

Marulino olje ne vsebuje parabenov, glutena - je povsem varno za uporabo. V kolikor ste alergični na katero koli izmed sestavin marula olja pa prenehajte z uporabo izdelka.

Sestavine AminoGenesis Premium marula olja

Marula olje (sclerocarya birrea seed oil), stearinska kislina, palmitinska kislina, oleinska kislina, linolenska kislina.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aminogenesis Aminogenesis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja