AminoGenesis Simply One krema za obraz, 30 mL

<strong>AminoGenesis Simply One krema je še ena izmed vrhunskih krem, pri mernih za vse tiste osebe, ki nimajo veliko časa, uporabiti pa želijo kvalitetno in šriznano kozmetično znamko izdelkov, ki ne bo škodila njihovi koži.<br></strong> AminoGenesis Simply One krema je še ena izmed vrhunskih krem, pri mernih za vse tiste osebe, ki nimajo veliko časa, uporabiti pa želijo kvalitetno in šriznano kozmetično znamko izdelkov, ki ne bo škodila njihovi koži.
27761 27761

Ocene in mnenja

Opis

AminoGenesis Simply One krema je večnamenski tretma za vse osebe, ki so venomer na tesno s časom - predvsem velja to za tiste ženske, ki so poslovne in imajo natrpa urnik, pa vseeno morajo izgledati odlično.

Večnamenska kremna formulacija AminoGenesis je idealna za vse tiste osebe, ki imajo težave s pojavnostjo gub. Ker je teh vse več je potrebno ukrepanje, saj gube iz dneva v dan nastajajo v primeru, da ne poskrbite za kožo obraza.

AminoGenesis Simply One krema ni komadogena, ne povzroča širjenja por ter jih ne maši, ob enem pa kožo obraza temeljito navlaži ter jo nahrani. Po nanosu kreme je možen tudi nanos make upa, saj je krema odlična podlaga za tovrstne nanose.

Simply One je edinstvena formula, sestavljena iz peptidov, antioksidantov in posebne mešanice izvlečkov iz rastlin.

AminoGenesis Simply One krema pripomore k vašemu načinu nege obraza. Velja namreč za 10v1 formulacijo, ki pripomore k poenostavitvi nege, krema namreč vsebuje vse potrebno, kar vaša koža potrebuje. Uporaba kozmetike AminoGenesis ihranja zdravje ter vibrantnost kože obraza.

Prednosti AminoGenesis Simply One kreme

• anti-age učinek - zmanjšuje gube, regenerira kožo obraza
• globinsko vlaženje, regeneracija
• deluje kot nežen piling, saj odstrani odmrle celice obraza
• poenotenje tena
• elastičnost kože je izboljšana, boljša vibranca
• zaščita pred delovanjem prostih radikalov
• normalizira izgled por ter jih zmanjša
• nudi mladosten in zdrav videprepreči nastanek mastnega sijaja kože

Navodilo za uporabo AminoGenesis Simply One kreme

AminoGenesis Simply One kremo nanesite po intenzivnem čiščenju kože obraza. Kremo nanesite enakomerno po celem obrazu, vmasirajte jo s krožnimi gibi. Krema je odlična podlaga za nanos ostalih kozmetičnih proizvodov, zato lahko po nanosu kreme nanesete še preostale kozmetične dodatke.

AminoGenesis Simply One krema naj ne zaide v očesn sluznico - izdelek je primeren samo za zunanjo uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aminogenesis Aminogenesis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede