3 Chenes Detoxlim Action pomoč pri izgubi teže napitek je veganski napitek za vse, ki želijo v svoje telo vnesti učinkovito kombinacijo rastlin, sadja ter zelenjave.
Proizvajalec: 3 Chenes Beaute
Cena: 11,99 €

Nakup

3 Chenes Detoxlim Action pomoč pri izgubi teže napitek je veganski napitek za vse, ki želijo v svoje telo vnesti učinkovito kombinacijo rastlin, sadja ter zelenjave.

Lastnosti napitka Action pomoč pri izgubi teže

  • 100% veganski napitek
  • dobri učinki za telo
  • jemanje samo 10 dni
  • detox namen delovanja
  • prijeten okus ananasa

Delovanje napitka Detoxlim Action pomoč pri izgubi teže 3 Chenes

Proces izgubljanja kilogramov je lahko zelo dolgotrajen. Ko se odločimo živeti bolj zdravo, naše telo najprej doživi pravi malo šok, ker se konkretno spremeni hrana, ki jo uživamo. Naše telo se mora najprej očistit, da bo lahko z nami sodelovalo na tej poti izgubljanja kilogramov.

Da bi ta proces pohitrili in telesu pomagali, da si opomore od nezdravega življenjskega sloga, so v laboratorijih 3 Chenes razvili poseben napitek, ki na telo deluje na več različnih načinov. V edinstveni kombinaciji se skriva kar 15 rastlin. Z enim odmerkom boste v telo vnesli pomembna hranila, ki jih zagotavlja poseben izbor rastlin, sadja in zelenjave. Za dodatni pozitiven učinek na telo poskrbi spirulina ter vitamin C.

Spirulino poznamo kot vrsto cianobakterije. Mnogi sicer mislijo da gre za algo, vendar temu ni tako. Izvira iz Južne Amerike, danes pa jo gojijo po celem svetu. Azteki so menili, da ima spirulina posebno skrivnostno moč. Barva spiruline je posledica vsebnosti klorofila in fikocianin pigmentov. Spirulina vsebuje nekatere vitamine in ima zato pozitivne učinke na organizem. Znano je, da spirulina deluje kot antioksidant in naravna obramba, hkrati pa pripomore pri nadzoru teže (On Hold Botanicals).

Dodatno učinkovanje napitku Detoxlim Action pomoč pri izgubi teže daje vitamin C. Vitamin C je izrednega pomena za telo, saj prispeva k različnim funkcijam človeškega telesa. Znano je da prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema ob tem ko pripomore k zaščiti celic pred oksidativnim stresom in prispeva k zmanjšanju utrujenosti ter izčrpanosti. Pomembno vlogo ima tudi kot vitamin, ki prispeva k normalni energijski presnovi. Ob tem pa vitamin C prispeva tudi k normalnemu tvorjenju kolagena za normalno delovanje krvnih žil, kosti, hrustanca zob in dlesni ter tudi kože.

Za prijeten okus napitka poskrbi zgoščeni sok ananasa, skupaj z dodanim sokom jabolka.

Sestavine

Aktivne sestavine na 50 ml:

Izvleček tamarinde: 11400 mg

Izvleček repinca: 10000 mg

Izvleček regrata : 3000 mg

Zgoščeni sok ananasa: 3000 mg

Nutriose® / vlaknine: 2140 mg / 1500 mg

Izvleček koprive: 2000 mg

Izvleček breze: 2000 mg

Zgoščeni sok jabolka: 2000 mg

Izvleček belušev (šparglji): 1000 mg

Izvleček spiruline: 1000 mg

Pire rdeče pese: 500 mg

Špinača: 200 mg

Izveček peteršilja: 200 mg

Izvleček artičoke: 100 mg

Vitamin C: 12 mg (15% PDV)

Sestavine: Vodni ekstrakt: tamarinda, repinca, regrat, kopriva, breza, beluši, spirulina; voda; koncentrirani ananasov sok, nutriose®: pšenični dekstrin; Koncentriran jabolčni sok; pire iz rdeče pese; aroma ananasa; špinača; izvleček peteršilja; izvleček artičok; sredstvo za kisanje: citronska kislina; gostilo: ksantan gumi; konzervansi: natrijev sorbat in benzoat; vitamin C.

Jemanje prehranskega dopolnila

Predviden dnevni vnos je 50 mL.

Napitek Action pomoč pri izgubi teže odmerite na 50 mL in ga nato vmešajte v pol litra vode. Svetujemo uživanje zaporednih 10 dni, za doseganje optimalnih učinkov.

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Tip izdelka
Prehransko dopolnilo
Namen
čistilna funkcija
Namen
regeneracija
Vsebuje
artičoka
Tip izdelka
napitek
Tip izdelka
veganski izdelek
Namen
detox
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

3 Chenes Detoxlim napitek kurilec maščob, 500 mL

3 Chenes Detoxlim napitek kurilec maščob je edinstveni napitek, ki združuje L-karnitin, kofein in učinkovite rastlinske izvlečke.
12,59 €

3 Chenes Detoxlim Silhouette VEGAN napitek za pomoč pri izgubi teže, 500 mL

S pomočjo napitka Detoxlim Action 3 Chenes bo proces izgube teže nekoliko lažji.
11,90 €

Lekadol 500 mg, 30 tablet

Primerno za hitro lajšanje bolečin.
8,78 €

Multi Essence Magnezij 400 + B kompleks, 20 + 10 vrečic

Multi Essence Magnezij 400 + B kompleks prehransko dopolnilo v vrečicah s prijetnim okusom grenivke, ki se raztopi kar v ustih.
8,45 €
Podobni izdelki

Push-Up gel za oblikovanje zadnjice, 200 mL

Push-Up gel za oblikovanje zadnjice je nov inovativen gel za intenzivno preoblikovanje zadnjice. Vsebuje namreč aktiven kompleks učinkovin, ki pripomorejo k regeneraciji vezivnega tkiva ter posledično dvigu zadnjice.
17,75 €

Sekusept Plus za razkuževanje, 2000 mL

Sekuspet Plus je koncentrirano sredstvo na osnovi glukoprotamina, ki zagotavlja učinkovito razkuževanje in čiščenje inštrumentov v enem postopku.
87,09 €