3 Chenes Easy Mom Zen Mood je prehransko dopolnilo izdelano posebno za nove mamice, ki se srečujejo s težkim poporodnim obdobjem.
10,77 €

Nakup

3 Chenes Easy Mom Zen Mood je prehransko dopolnilo izdelano posebno za nove mamice, ki se srečujejo s težkim poporodnim obdobjem.

Prednosti prehranskega dopolnila Easy Mom Zen Mood

  • izdelano posebno za mamice po porodu
  • povsem varno za uživanje
  • naravne sestavine

Delovanje Easy Mom Zen Mood

Prehransko dopolnilo je oblikovano tako, da poskrbi za težke občutke po rojstvu novorojenčka. To obdobje je stresno, saj gre za veliko spremembo v življenju. Hkrati pa so hormoni pri mamicah po rojstvu še v velikem neravnovesju.

Hormonske spremembe najpogosteje vplivajo na razpoloženje mamic in še dodatno spodbujajo njihovo slabo samopodobo, napetost, nervozo in celo depresijo. Takšno stanje poporodno okrevanje mamice še dodatno oteži.

Prehransko dopolnilo Easy Mom Zen Mood je zasnovano tako, da se hitro in učinkovito na povsem naraven način bori proti razdražljivosti, utrujenosti ter stresu. Z mešanico sestavin, ki dobro učinkujejo, si mamica hitro povrne samozavest in s tem duševno počutje. Sedaj lahko neobremenjeno in brez stresa skrbi zase in za svojega dojenčka.

V prehranskem dopolnilu je magnezij, esencialni mineral za človeško telo. Prispeva predvsem k zmanjšanju utrujenosti in izmučenosti ter prispeva k normalni psihološki funkciji. Hkrati ima vpliv tudi na ravnovesje elektrolitov ter na normalno delovanje živčnega sistema.

Vitamin B6, ki je v prehranskem dopolnilu Easy Mom Zen Mood, kot koencim sodeluje pri različnih telesnih funkcijah. Vitamin B6 prispeva k normalni psihološki funkciji in normalnemu delovanju živčnega sistema. Hkrati vitamin B6 prispeva tudi k normalni energijski presnovi ter normalnemu delovanju imunskega sistema. Vitamin B6 prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter prispeva k uravnavanju hormonske aktivnosti.

Sestavine

Vsebnost na 1 tableto:

Magnezij: 300 mg (80% PDV*)

Triptofan: 75 mg

Vitamin B6: 2 mg (143% PDV*)

*PDV – priporočen dnevni vnos

Magnezijev oksid; polnilna sredstva: mikrokristalna celuloza, premrežena natrijeva karboksimetil celuloza; L-triptofan; sredstvo proti strjevanju: magnezijev stearat; vitamin B6.

Jemanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni vnos je ena tableta.

Dnevni odmerek zaužijte med kosilom in ob tem spijte kozarec vode.

Shranjujte v suhem in temnem prostoru in nedosegljivo otrokom.

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Namen
za mamice
Prednost
brez glutena
Prednost
brez laktoze
Vsebuje
b6
Vsebuje
magnezij
Tip izdelka
veganski izdelek