3 Chenes Myocalm sprej hitro, učinkovito in dolgotrajno sprosti napet občutek v vaših mišicah s pomočjo naravnih sestavin.
13,33 €

Nakup

3 Chenes Myocalm sprej hitro, učinkovito in dolgotrajno sprosti napet občutek v vaših mišicah s pomočjo naravnih sestavin.

Lastnosti spreja 3 Chenes Myocalm

  • preprosto za uporabo
  • priročno pakiranje
  • možna uporaba po potrebi
  • takojšnje učinkovanje
  • dolgotrajen učinek
  • brez masiranja

Delovanje Myocalm spreja

Telesne mišice so skozi celoten dan v gibanju. Naši gibi so pogosto neprimerni ali zahtevni za mišice, pogosto pa jih tudi preveč obremenimo. Napetost v mišicah je pogosto posledica nehotenega krčenja ene ali več mišic. Najpogostejša območja, ki so bolj dovzetna za napetost so hrbet, vratni predel in ledveni predel.

Izjemna formulacija Myocalm spreja združuje izvleček arnike, vrbe, poprove mete ter eterična olja sivke, zimske zelenice ter poprove mete. Sprej učinkuje zelo hitro in že v nekaj trenutkih boste začutili sprostitev mišic ter ob tem še pomiritev, zaradi prijetnih dišav eteričnih olj.

Prijeten grelni učinek je odvisen od občutljivosti posameznika, a sprej učinkuje ne glede na stopnjo grelnega učinka, ki ga boste začutili.

Sestavine inovativnega pršila

voda, alkohol denat., propilen glikol, peg-40 hidrogenirano ricinusovo olje, glicerin, vanilil butil eter, kafra, olje listov zelenke (Gaultheria Procumbens), olje poprove mete, olje sivke, izvleček korene vražjega kremplja, izvleček arnike, kalijev sorbat, natrijev benzoat, izvleček listov poprove mete, izvleček bele vrbe, citronska kislina, linalool, limonen, geraniol.

Uporaba spreja Myocalm

Po potrebi popršite od dvakrat do štirikrat na občutljiva področja. Izdelek lahko tudi vmasirate in povečate blagodejne učinke. Po potrebi ponovite postopek nanašanja. Ko končate z uporabo si umijte roke.

Izdelek je primeren samo za zunanjo uporabo. Ne nanašajte na obraz, sluznico ali razdraženo kožo. Če pride do stika z očmi, temeljito izperite.

Ni priporočljivo za nosečnice ali doječe ženske, osebe z anamnezo epilepsije in za otroke, mlajše od 15 let. Svetujemo, da opravite alergijski test na notranji strani zapestja ali na komolcu.

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Namen
sprošča mišice
Namen
mišice
Mesto uporabe
mišice
Težava
mišice
Predel uporabe
mišice
Tip izdelka
sprej