Actea Oral za dlesni psov in mačk je visoko oprijemljiv oziroma adheziven gel, ki je namenjen tretiranju bolezni čeljusti, dlesni in drugih paradontalnih bolezni.
Proizvajalec: AlfaVet
14,51 €

Nakup

VETERINARSKI IZDELEK

Actea Oral za dlesni psov in mačk je visoko oprijemljiv oziroma adheziven gel, ki je namenjen tretiranju bolezni čeljusti, dlesni in drugih paradontalnih bolezni. 

Oralni gel je primeren za negovanje paradontalnih bolezenskih znakov pri pseh kot tudi pri mačkah. Gel deluje tudi preventivno, saj deluje proti nastanku neprijetnih zobnih oblog ter posledično neprijetnega zadaha iz gobca psa/mačke - uporaba naj bo redna.

Gel Actea Oral tako ohranja dobro kondicijo dlesni in drugih predelov ustne sluznice ter jih ohranja v popolni formi. Gel učinkovito odpravlja vnetne procese, gljivice, bakterijske težave ustne votline, morebitno srbečico in podobno. Odstranjuje tudi prekomerno razrast kvasovk v ustni votlini.

Uporaba Actea Oral za dlesni

Gel nanesite do 2 krat dnevno oziroma po potrebi. Gel nanesite na površino dlesni in nežno vmasirajte v površino. Z masiranjem dlesni spodbudite lokalno prekrvavitev in izboljšavo paradontalne bolezni.

Sestavine Actea Oral gela za dlesni

Ekstrakt španskega bezga - ima učinek beljenja in glajenja

Laktofericin - peptidi z obnavljajočimi lastnostmi, izgradnja poškodovanega tkiva

GPI - kompleks, ki je formuliran iz sončnic, izboljšuje srbečico ter deluje dolgoročno

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Težava
bolezen ustne votline
Težava
gingivitis
Težava
periodontitis
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Feligum Gingiva pri zmanjševanju vnetja dlesni, 60 priboljškov

Feligum Gingiva je priročen priboljšek za vašega psa ali vašega muca, z namenom da bi bilo njuno razpoloženje najboljše predvsem pa tudi užitek pri grizljanju.
14,24 €

Bisolvon 8 mg tablete, 20 tablet

Pospešuje izkašljevanje in ublaži kašelj.
5,69 €

Dentisept pasta za dlesni mačk in psov, 20 g

Dentisept pasta za dlesni mačk in psov je adhezivna pasta za dlesni mačk in psov na osnovi klorheksidina.
10,15 €

PlaqueOff granulat za mačke, 40 g

PlaqueOff vsebuje izbrane naravne morske alge – s študijami dokazano zmanjšuje akumulacijo zobnih oblog, zobnega kamna in neprijeten zadah.
17,21 €
Podobni izdelki

Actea Oto za pse in mačke, 15 mL

Actea Oto za pse in mačke je inovativen emulzijski prirpavek, ki je primeren za redno čiščenje kože in ušes psov in mačk.
14,25 €

Alfa-Vitam sirup za ptice in glodavce, 10 mL

Alfa-Vitam sirup za ptice in glodavce je veterinarsko prehransko dopolnilo, ki je namenjeno predvsem dopolnjevanju krme glodavcem in udomačenim pticam.
9,17 €

Forbid prašek za pse in mačke, 250 g

Forbid prašek za pse in mačke je namenjen predvsem psom, pa tudi mačkam in preprečuje uživanje lastnih iztrebkov.
22,32 €

FeliGum Hairball priboljšek za mačke, 40 mg

FeliGum Hairball priboljšek za mačke je izdelek/priboljšek za mačke, ki je namenjen preprečevanju nastanka klobšičev dlake v prebavilih mačke.
8,68 €

Gelita-Vet sterilen prašek, 1 g

Gelita-Vet sterilen prašek je narejen iz povsem naravne medicinske očiščene želatine - le-ta se pridobiva z mletjem želatinske gobice.
46,44 €