Actea Oto za pse in mačke je inovativen emulzijski prirpavek, ki je primeren za redno čiščenje kože in ušes psov in mačk.
Proizvajalec: AlfaVet
14,25 €

Nakup

Actea Oto za pse in mačke je inovativen emulzijski prirpavek, ki je primeren za redno čiščenje kože in ušes psov in mačk.

Da bi se vaš maček ali vaš hišni pes dobro počutila je pomembno, da so uhlji in sluhovodi vašega hišnega ljubljenca očiščeni in v popolni kondiciji.

Emulzijska mešanica sestavin nudi učinkovito čistilno funkcijo, ki omogoča globinsko vzdrževanje sluhovoda vašega psa/mačka ter kožo pomirja, jo neguje, temeljito očisti, raztaplja ušesni cerumen ali ušesno maslo ter naredi okolje izrazito neprimerno za rast bakterijskih kultur in virusov.

Redno čiščenje sluhovoda in vzdrževanje higiene omogoča dobro počutje vašega mačka in psa ob enem pa preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav iz ušes.

Uporaba Actea Oto emulzijske mešanice za pse in mačke

Količina uporabljene emulzije zavisi od velikosti živali in količine in hitrosti produciranega ušesnega masla.

Kanite do 2 krat dnevno od 4 do 8 kapljiv v sluhovod živali, v vsako uho posebej. Da bi se emulzijska mešanica res enakomerno razporedila po sluhovodu in dobro raztopila ušesno maslo bazo ušesa nalahno pomasirajte. V kolikor je uho vneto bodite pazljivi pri prekomernem pritiskanju na bazo ušesa, saj zna biti tovrstno početje izredno boleče za vašega ljubljenca.

Sestavine Actea Oto za pse in mačke

Laktofericin - peptidna komponenta, ki ima učinek na mikrobe in virusne delce

Ekstrakt španskega bezga - deluje negovalno, regenerativno ter ima izrazit gladilni učinek, deluje rahlo belilno

Glicero-fosfo inozitol - sodeluje pri lajšanju neželjenih procesov, k se dogajajo pri vnetnih spremembah. Deluje pomirjajoče.

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Tip izdelka
veterinarske kapljice
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Dehinel plus, 4 tablete

Antiparazitik za preprečevanje in zdravljenje glistavosti.
3,00 €