Serum za zaščito pred onesnaževalci je vaš zaveznik pri zaščiti kože pred različnimi vplivi iz okolja in pri izdatnemu vlaženju kože.
Proizvajalec: Kozmetika afrodita
21,85 €

Nakup

Serum za zaščito pred onesnaževalci je vaš zaveznik pri zaščiti kože pred različnimi vplivi iz okolja in pri izdatnemu vlaženju kože.

Zakaj uporabiti serum Afrodita's Secret?

  • zaščita pred onesnaževalci iz okolja
  • lahka, hitro vpojna tekstura
  • popolnoma naravna hialuronska kislina
  • bogato vlažilna formula
  • primerno za vegane

Delovanje seruma za zaščito pred onesnaževalci Afrodita

V zraku okoli nas je ogromno število škodljivih snovi. Vedno večkrat se zavedamo, da moramo svojemu telesu ponuditi čim bolj čist zrak in se odpravimo iz mestnih središč v naravo. Ampak ste se kdaj vprašali na kakšne načine lahko škodljive snovi iz okolja vplivajo na našo kožo?

Inovativna formulacija v Afrodita's secret serumu za zaščito pred onesnaževalci, ohranja vitalnost celic in jih ščiti pred poškodbami onesnaževalcev*. Serum ob tem zaščiti tudi keratinocite pred oksidativnim stresom*. Ob zaščiti pa serum kožo tudi izdatno in dolgotrajno vlaži. * in vitro študija.

V serumu je prisotna popolnoma naravna patentirana hialuronska kislina. To je zelo pogosta sestavina kozmetičnih izdelkov, ki so namenjeni vlaženju. Ker je molekulska masa majhna, lahko hialuronska kislina učinkuje tudi v globljih plasteh kože. Zelo učinkovito vpliva na povešene veke, podočnjake, suho in poškodovano kožo. Poskrbi za bolj čvrsto in elastično kožo ter ublaži vidnost gub. Hialuronska kislina ob vlaženju zagotavlja tudi optimalno zaščito pred izgubo vlage, tudi takrat, ko je koža pod vplivom stresa, ali je izpostavljena težkim vremenskim vplivom. Z zadostno količino hialuronske kisline lahko koži pomagate do večje čvrstosti in boljšega tonusa.

Serum za zaščito pred onesnaževalci je obogaten tudi s provitaminom B5. Ima izjemno blažilen učinek na razdraženo kožo, hkrati pa kožo oskrbi z zadostno količino vlage in jo ob tem tudi mehča. Provitamin B5 deluje tudi regenerativno na kožo.

Uporaba seruma Afrodita

Izjemno učinkovit serum za zaščito pred onesnaževalci deluje kot vlažilna podlaga. Serum nanesite na očiščeno kožo. Tanko plast razporedite po obrazu in počakajte nekaj trenutkov, da se vpije. Potem nadaljujte z nanosom kreme.

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Namen
nega obraza
Namen
vlaženje kože
Vsebuje
hialuronska kislina
Tip izdelka
serum
Tip izdelka
serum
Tip izdelka
vlažilni serum