Hranljiva krema za roke Afrodita je obogatena s karitejevim in kakavovim maslom.
Proizvajalec: Kozmetika afrodita
3,09 €

Nakup

Hranljiva krema za roke Afrodita je obogatena s karitejevim in kakavovim maslom.

Prednosti in lastnosti kreme za roke

  • dvojno delovanje
  • bogata formulacija
  • z aromo vanilije
  • ne vsebuje parabena, parafina in silikona

Delovanje Afrodita Karité kreme za roke in nohte

Koža na dlaneh oziroma rokah je zelo izpostavljena različnim negativnim dejavnikom okolja in tudi agresivnim mehanskim dražljajem. Hkrati jo pogosto umivamo z mili, ki kožo dodatno izsušujejo ali si roke večkrat na dan razkužimo.

Ker je koža na dlaneh pod takšnim vplivom različnih dejavnikov, jo moramo primerno zaščititi. Odlična izbira je izjemno hranljiva krema Karite Afrodita. Krema ima dvojno delovanje saj je primerna tako za oskrbo kože na rokah kot tudi za oskrbo nohtov. Ob vsakem nanosu nohte okrepi in prijetno omehča obnohtno kožico.

Koža na rokah bo absorbirala vse hranljive učinke Karite kreme. Še posebno dobro bo krema učinkovala na suhi koži.

Izjemno karitejevo maslo je v kozmetologiji znano kot bogato in hranljivo maslo s številnimi pozitivnimi učinki za kožo. Maslo se pridobiva iz semen karitejevih dreves. Med predelavo se ohrani vsebnost antioksidantov, maščobnih kislin in tudi vitaminov. Ob vsakem nanosu karitejevo maslo poskrbi za izredno vlaženje in hranljivo negovanje kože.

Za dodaten učinek je Karite kremi za roke dodano še kakavovo maslo. To maslo ima izjemno zaščitno moč kože. S pomočjo prisotnega vitamina E, ki deluje kot antioksidant, se kožo zaščiti pred delovanjem prostih radikalov in tako je koža zaščitena pred prezgodnjim staranjem. Ob visoki stopnje zaščite pa kakavovo maslo kožo tudi izdatno neguje in mehča, ter zadržuje vlago, da koža ostane optimalno hidrirana.

Uporaba kreme za roke Afrodita

Karite kremo za roke in nohte nanesite po potrebi. Svetujemo nanos po vsakem umivanju. V zadostni količini nanesite kremo na dlani in tudi na hrbtno stran rok.

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Oznaka
noht
Namen
nega rok
Vsebuje
kakavovo maslo
Vsebuje
karitejevo maslo
Tip izdelka
krema za roke
Tip izdelka
krema