Izbor*

Spletna lekarna vam priporoča

Urifar Forte zrnca, 14 vrečk

Urifar Forte je v inovativni obliki zrnc, ki jih vmešamo s tekočino in napitek s prijetnim okusom preprosto popijemo.

14,65 €

UV družinski sterilizator in shranjevalec zobnih ščetk

Deluje enostavno, njegov dizajn in učinkovita tehnologija pa sta zadetek v polno.
49,72 €

Valens IslaGel - 160 razprškov, 50 mL

Valens IslaGel je inovativno 100 % naravno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila, ki omogoča enostavno in natančno odmerjanje neposredno na mesto delovanja – v ustno votlino.

8,90 €

Valens Super železo sirup, 200 mL

Valens Super železo je tekoče prehransko dopolnilo z visoko kakovostno obliko železa Ferrochel®, ki je bolj blaga do želodca. Izdelek poleg železa vsebuje še folno kislino, tiamin ter vitamine B6, B12 in C.
11,40 €

VenoPharma gel za noge, 125 mL

Umirja neprijetnosti v nogah in lajša neprijetne občutke ter noge neguje.

15,84 €

Vichy Homme Roll on deodorant, 50 mL ali AKCIJA

Takoj ustvari občutek svežine in učinkuje 24 ur.
Od 11,05 €

Vichy Ideal Soleil pršilo za telo s SPF 30, 200 mL

Vichy Ideal Soleil pršilo za telo je namenjeno zaščiti občutljive kože telesa. Izdelek je pršilo v obliki lahkega kožnega nanosa, na koži ne pušča sledi.
21,55 €

Vidermina CLX čistilna pena, 200 mL

Vidermina CLX čistilna pena s svojo aktivno formulo omogoča intimno nego z ohranjanjem naravnega fiziološkega pH-ja vaginalne sluznice.
7,84 €

Vitabalans Glukozamin 600 mg, 180 tablet + Ice gel

Glukozamin je telesu naravna snov in je pomemben element sklepnega hrustanca.
19,78 €

Vivamel medicinski med v tubi, 20 ali 50 g

Sterilen medicinski med je primeren za zdravljenje vseh vrst ran, še posebej pa zelo globokih in tudi površinskih.
Od 10,38 €

Yasenka Imuno BC dopolnilo z glukani ter vitaminom C, 125 mL

Yasenka Imuno BC tekoče prehransko dopolnilo vsebuje BETA-(1,3/1,6)-D-GLUKAN izoliran iz celične stene kvasovk iz rodu SACCHAROMYCES CEREVISIAE in vitamin C.

17,90 €

Zobna ščetka Sonicare FlexCare z UV

Odstrani tudi do 2x več bakterij plaka.
152,00 €

Anxemil pasjonka, 42 tablet (EWOPHARMA GROUP)

Anxemil pasjonka je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja za lajšanje blagih simptomov psihičnega stresa, kot so živčnost, zaskrbljenost ali razdražljivost in za pomoč pri spanju.
13,29 €

Eucerin potovalni set za suho in atopično kožo, 100 + 100 mL

Eucerin potovalni set za suho in atopično kožo je sestavljen iz dveh inovativni izdelkov v učinkovitem majhnem pakiranju.
22,50 €

Spretnosti obroček Dael'o Ring (rumena)

Obroček Dael'O Ring je inovativen spretnostni obroček, ki ga mora igralec v najkrajšem času sneti z nastavka. Pot do cilja igralca vodi preko labirinta različnih težavnostnih stopenj, ki so določene z barvo obročka.
8,14 €

Spretnostni obroček Dael' O Ring (oranžna)

Obroček Dael O'Ring je inovativen spretnostni obroček, ki ga mora igralec v najkrajšem času sneti z nastavka. Pot do cilja igralca vodi preko labirinta različnih težavnostnih stopenj, ki so določene z barvo obročka.
5,49 €

Otroški ušesni zamaški Mack's Kids (200 parov)

Otroški silikonski ušesni zamaški Mack's Pillow Soft KIDS Earplugs (200 parov) so večnamenski ušesni zamaški, ki jih je mogoče oblikovati po konturah otrokovega zunanjega ušesa, tako da se temu tesno prilegajo in otroku nudijo zelo udobno in varno zaščito ušesne votline pri raznovrstnih vodnih aktivnostih: kopanju, tušinaju, plavanju, na bazenu ali na morju.
120,78 €

Silikonski ušesni zamaški Mack's (200 parov)

Dozer Mack's Pillow Soft vsebuje kar 200 parov silikonskih ušesnih zamaškov. Gre za nenadomestljiv izdelek za uporabo v hotelih, počitniških domovih, na javnih kopališčih, v savnah, v termah, na športnih prireditvah in koncertih ter drugih javnih prireditvah. Zaradi ugodne cene na enoto je primeren tudi za dolgotrajnejšo osebno uporabo. Silikonski ušesni zamaški Mack's so večnamenski ušesni zamaški, ki se tesno prilegajo zunanjemu delu ušesa in nudijo zelo udobno zaščito pred različnimi oblikami nezaželenih zvokov iz okolja.
142,74 €