VitaKing

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: Vitaking, Madžarka
Spletna stran: https://vitaking.com
Elektronski naslov: Info@Vitaking.com

Splošno o znamki izdelkov VitaKing

Vitaking je velik in poznan proizvajalec kvalitetnih prehranskih dopolnil, ki so v današnjem hitrem tempu življenja zvesti podpornik splošnega zdravja ljudi. Linija Vitaking obsega pester nabor različnih dopolnil prehrane, med drugim seveda tiste najpomembnejše, kot so Omega 3 ribje olje,  Vitamin D3 4000, Acerola C, Pegasti badelj, Kolagen v prahu in še številni drugi.

Kot je splošno znano so dober vir omega-3 maščobnih kislin. Omega-3 pomaga graditi membrane okoli vsake celice v telesu, vključno z možganskimi celicami. Zato lahko izboljšajo strukturo teh celic, imenovanih nevroni. Študija iz leta 2017 je pokazala, da imajo ljudje z visoko vsebnostjo omega-3 povečan pretok krvi. Raziskovalci so ugotovili tudi povezavo med ravnmi omega-3 in boljšo kognicijo oziroma sposobnostmi razmišljanja.

Ti rezultati kažejo, da lahko uživanje hrane, bogate z omega-3, kot so mastne ribe, izboljša delovanje možganov.

Primeri mastnih rib, ki vsebujejo visoke ravni omega-3, vključujejo:

  • losos
  • skuša
  • tuna
  • sled
  • sardele

Ljudje lahko dobijo omega-3 tudi iz soje, oreščkov, lanenega semena in drugih semen. Vendar ponavadi samo s prehrano ne zaužijemo zadosto količino omega-3, zato je priporočljivo tudi vsakdanje jemanje kvalitetnih prehranskih dopolnil.

Vitaking Vitamin C je 100 % vitamin C farmacevtske kakovosti, bistveno hranilo, ki je koristno za splošno zdravje telesa. Ta zelo topna oblika vitamina C zagotavlja antioksidativno zaščito splošne imunosti. Pomemben je za ohranjanje in razvoj  zdravih kosti in tkiva, ter igra pomembno vlogo pri številnih biokemičnih reakcijah. Ker telo ne proizvaja vitamina C, ga je treba dnevno dopolnjevati. Večina visoko alergičnih posameznikov dobro prenaša askorbinsko kislino Vitaking.

Ne smemo pa pozabiti tudi na vitamin D, ki ga pogosto imenujemo vitamin sonca, podpira tudi imunsko in čustveno zdravje. Pomaga pri vsrkavanju kalcija in fosforja, vzdržuje količino kalcija v krvi in izboljšuje imunski sistem, vzdržuje mišične funkcije in pospešuje delitev celic.

Če živite v mestu z visokim deležem smoga, je priporočljivo povečati dnevno porabljeno količino vitamina D3, da preprečite morebitne škodljive bolezni ali učinke.

Prav tako pa je tudi pegasti badelj pomemeben za čiščenje jeter, pogosto se zgodi da se težave z jetri zazanajo v zadnji usodni fazi, tako, da je jemanje na mestu.

Za katerokoli prehransko dopolnilo Vitaking se odločite, bo zagotovljeno visokokakovostna, učinkovita in koristna podpora vašemu zdravju.

Produkti

BioMin F zobna pasta, 75 mL

BioMin F je inovativna ter napredna zobna pasta, ki je obogatena z bioaktivnimi delci fluorida, kalcija ter fosfatnimi delci, ki regenerirajo zobno sklenino.
8,75 €

VitaKing Acerola C-500 jagoda, 40 žvečljivih tablet

Prehransko dopolnilo z vitaminom C, rutinom in hesperidinom, žvečljive tablete
8,99 €

VitaKing Imuno Cink, 60 žvečljivih tablet z okusom pomaranče

Prehransko dopolnilo s cinkom, Vitaminom C in ameriškim slamnikom, žvečljive tablete
15,08 €

VitaKing vitamin D3 2000 IU jagoda, 210 žvečljivih tablet

VitaKing vitamin D3 2000 IU jagoda je inovativno prehransko dopolnilo s z Vitaminom D3, žvečljive tablete
15,91 €

VitaKing kolagen v prahu - okus jagoda ali limona, 330 g

VitaKing kolagen v prahu je inovativno prehransko dopolnilo KOLAGEN V PRAHU z Vitaminom C in okusom jagode, slajen s sladilom.
Od 21,22 €

VitaKing pegasti badelj ekstrakt 500mg, 80 kapsul

Prehransko dopolnilo z ekstraktom pegastega badlja.
14,90 €

VitaKing vitamin D3 4000 IU, 90 kapsul

VitaKing vitamin D3 4000 IU je prehransko dopolnilo z kar se da visokim odmerkom D vitamina.
13,21 €

VitaKing Koenzyme Q10 100 mg, 30 soft kapsul

VitaKing Koenzyme Q10 100 mg je prehransko dopolnilo s koencimom Q10, mehke kapsule
14,90 €

Vitaking Selenium Select, 90 kapsul

Vitaking Selenium Select je prehransko dopolnilo v obliki kapsul z visoko vsebnostjo selena.
9,81 €