Arkofluides Detox BIO razstrupljanje - ampule je inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z bezgom, črno redkvijo, regratom in limono - izdelek je na voljo v obliki ampul.
Proizvajalec: ArkoPharma
16,50 €

Nakup

Arkofluides Detox BIO razstrupljanje - ampule je inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z bezgom,  črno redkvijo, regratom in limono - izdelek je na voljo v obliki ampul.

Izdelek je primeren predvsem za regeneracijo in odstranjevanje strupov, kar poteka predvsem na račun ekstrakta regrata (On Hold Botanicals). 

Zahvaljujoč edinstvenemu strokovnemu znanju vam Arkofluides ponuja formulo 100% rastlinskega izvora, ki povezuje številne ekstrakte učinkovitih rastlin, ki jih strokovnjaki fitoterapije strogo preverjajo in jih tudi priporočajo.

Prednosti tekočega ekstrakta

  • brez sladil,
  • brez konzervansov in
  • brez alkohola
  • učinkovito delovanje

Regrat (Taraxacum officinale) - regrat se v Evropi že dolgo uporablja kot drenažno in razstrupljevalno sredstvo. Olajša izločanje vode in čiščenje organizma (On Hold Botanicals). Še posebej priporočljivo je izdelek jemati v času, ko imate možnost za sprostitev. 

Črni bezeg (Sambucus nigra) - po rodu iz srednje Evrope je sadež še posebej razširjen v Švici in na vseh območjih Evrope, ki imajo ugodno podnebje. Njegove jagode se v zeliščni medicini uporabljajo zaradi njihovih številnih lastnosti, ki pozitivno vplivajo na organizem. 

Črna redkev (Raphanus sativus var. Niger) - črna redkev je gosta, užitna korenina z značilnim okusom, ki smo ji dodali limonin sok (citrus limon) za osvežujoč okus.

Formulacija je oblikovana in razvita v Franciji in vam ponuja najboljše, kar obstaja v naravi. Izdelek je certificiran s certifikatom ECOCERT, neodvisni nadzorni organ pa zagotavlja visoko kakovost izdelka. 

Sestavine prehranskega dopolnila Arkofluides Detox BIO

Sestavina prehranskega dopolnila 1 ampula vsebuje
 Ekstrakt korena regrata 8,9 g 
 Koncentriran sok ploda črnega bezga 460 mg 
 Sok korena črne redkve 310 mg
 Koncentriran sok plodu limone 30 mg 

Regrat ima v prehranskem dodatku številne regenerativne, predvsem pa sinergistične učinke. Njegovo delovanje je na račun sinergističnih učinkovin še toliko močnejše. 

Uporaba prehranskega dopolnila

Odmerite po 1 ampulo prehranskega dodatka na dan, po potrebi kuro ponovite večkrat letno. 

Dopolnilo je primerno predvsem za odrasle in mladostnike, starejše od 12 let. 

Opozorila ob jemanju ampul

  • Ni priporočljivo za nosečnice ali doječe ženske.
  • ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.
  • Prehransko dopolnilo ne sme nadomestiti raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.
  • Hraniti izven dosega majhnih otrok.
Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Tip izdelka
Prehransko dopolnilo
Namen
detox
Namen
razstrupitev
Namen
razstrupljanje
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

LifeExtension D3 vitamin 1000 IU / 25μg, 90 ali 250 kapsul

LifeExtension D3 vitamin v koncentraciji 1000 IU vsebuje za organizem izredno pomemben vitamin D, ki sodeluje pri številnih procesih v človeškem organizmu.
Od 8,45 €

Himalaya Rumalaya gel, 30 g

Himalaya Rumalaya gel je ajurvedski kozmetični izdelek namenjen številnim zapletom z mišičami, težjo gibljivostjo, neprijetnim težavam v mišicah.

4,09 €

Solgar Folat 400 mcg, 50 tablet

Solgar Folat 400 mcg je inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z enim izmed najpomembnejših B vitaminov - to je folna kislina.

13,17 €

Thealoz Duo kapljice za oko, 10 mL

Thealoz Duo kapljice za oko so namenjene zaščiti vašega očesa pred izsušenjem, tako je posledično roženica očesnega epitelija zaščitena in ostane oko pacienta učinkovito zaščiteno.
13,36 €