Brusnifem Plus za spodnja sečila, 30 kapsul

Naravna pomoč za ohranjanje dobrega počutja.

Proizvajalec: Medex

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

URINARNI TRAKT

Kaj so brusnice Cran Max?

Učinkovitost delovanja brusnic je odvisna od raznolike kemijske sestave celotnega plodu in ne le od posameznih komponent brusnice. Brusnice Cran Max so stoodstotno naravni plodovi (sadež, pečke, lupina in sok). S patentiranim postopkom Bio-Shield zaščitijo bio-aktivne snovi v plodovih, tako da se aktivne snovi v želodcu ne morejo razgraditi in lahko učinkujejo tam, kjer želimo. Brusnice Cran Max so klinično preizkušene in standardizirane na najmanj 1,2 mg antocianozidov/g in vsebujejo najmanj 30 odstotkov prehranskih vlaknin. Ne vsebujejo konzervansov, arom, barvil in sladkorja. Stranskih učinkov ni.

Brusnice Cran Max so zelo koncentrirane: dve kapsuli Brusnifem forte vsebujeta 500 mg plodov brusnic, kar ustreza 19000 mg svežih brusnic in je tako najmočnejši preparat na tržišču. Uporabljamo ga lahko preventivno.

Kako deluje Brusnifem Forte?

Aktivna učinkovina kapsul so brusnice Cran Max. Patentirana tehnologija Bio-Shield omogoča, da prehajajo brusnice Cran Max nepoškodovane skozi želodec v tanko črevo, kjer se s pomočjo encimov v času od 12 do 16 ur počasi sproščajo v krvni obtok.

Aktivne sestavine

Visoko koncentriran izvleček celih plodov brusnice (standardiziran na proantocianidine). Študije kažejo zmanjšanje pojavljanja okužb urinarnega trakta pri dnevnem odmerku 36 mg proantocianidinov pri ženskah, s pogostimi vnetji sečil.

Ameriški slamnik prispeva k ohranjanju delovanja spodnjih sečil. Znana je tradicionalna raba ameriškega slamnika za pomoč pri okužbah spodnjih sečil. 

Vitamini A, C in D prispevajo k delovanju imunskega sistema.
Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema. Raziskave so pokazale, da je vnetje sečil bolj pogosto pri ljudeh z nižjimi vrednostmi vitamina D v krvi.
Vitamin C prispeva k delovanju imunskega sistema. Vitamin C, ki naj bi znižal pH urina in tako upočasnil rast bakterij, prav tako pa naj bi deloval protibakterijsko tudi na drug način, katerega mehanizem še ni znan.
Vitamin A prispeva k ohranjanju zdravih sluznic.

Klinične študije potrjujejo učinkovanje

Brusnice Cran Max so edine brusnice, za katere klinične študije potrjujejo pozitivni vpliv.

Priporočena uporaba

Priporočamo, da zaužijete dve kapsuli (500 mg plodov brusnice Cran Max , kar ustreza 19 g svežih brusnici na dan, in sicer med jedjo, z najmanj 2 dl nesladkane tekočine. Kapsule nimajo nobenih stranskih učinkov. Brusnice je priporočljivo uživati preventivno.

Tabela sestavin prehranskega dopolnila

Sestavina  1 kapsula vsebuje  PDV 
Vitamin A 400 ug 50
Vitamin C 72 mg  90 
Vitamin D  10 ug  200 

Izvleček plodov brusnice

od tega: proantocianidini

120 mg

360 mg

Zgoščen sok ameriškega slamnika 120 mg

Oglejte si mnenja
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Trudi čistilni robčki s cvetnim nektarjem, 72 robčkov

Trudi čistilni robčki so osvežilni robčki, navdahnjeni z esenco cvetnega nektarja.
1,99 €

Nalgesin S, 30 filmsko obloženih tablet

1 filmsko obložena tableta vsebuje 275 mg naproksen natrija.
8,65 €

Waya BALANCE kapljice z mikroorganizmi za dojenčke in otroke, 10 mL ali AKCIJA

Kapljice za dojenčke in otroke WAYA LGG za dietetska uravnavanje prebavnih motenj.

Od 10,49 €

Marinase fiziološka raztopina v pršilu, 20 mL

Za nego nosne sluznice.
4,27 €