Curaprox Baby silikonska duda je priročno pakiranje dveh dud, ki je primerna za nego otroških dlesni ter je primerna za otroke treh starostnih skupin.
Proizvajalec: Curaprox
Cena: 21,70 €

Nakup
Curaprox Baby silikonska duda je priročno pakiranje dveh dud, ki je primerna za nego otroških dlesni ter je primerna za otroke treh starostnih skupin.

Curaprox Baby silikonska duda - velikosti

- velikost dude 0 je primerna za starostno obdobje med 0 in 7 mesecem starosti
- velikost dude 1 je primerna za otroke od 7 do 18 meseca starosti
- velikost dude 2 je primerna za otroke od 18 do 36 meseca starosti

Dude Curaprox Baby so na voljo v treh različnih velikostih kot tudi nadalje še v treh različnih barvah, ki jih lahko izbirate v spustnem meniju.

Prednosti Curaprox Baby silikonske dude

Silikonska duda je prijetna do otroških zobkov, silikonska duda je primerna  za redno uporabo, zato tudi ne pihaja do neželenih stranskih učinkov uporabe Curaprox dude.
Uporaba nekaterih dud lahko vodi do nepravilno zaraščenih ustnih kost - posledica je težave z ugrizom ter številne težave pri dihanju skozi nosno votlino.
Obenem omogoča normalen razvoj otrokovih zob, ust in čeljusti:

- Zunanji lok sesalnega dela dude usmerja sesalni pritisk v ortodontsko idealni smeri.
- Ravni del sesalnega dela omogoča prostor in zmanjšuje pritisk na nebo in jezik.
- Prilagodljiv ščit dude z nekoliko povzdignjenimi izboklinami daje občutek podoben dojenju hkrati pa vzpodbuja naravni proces požiranja.

Curaprox duda je narejena iz silikonskih materialov, ki so indiferentni ter ne povzročajo neprijetnih kožnih interakcij. Ne vsebuje Bisfenola A (BPA), ftalatov in AZO barvil.

Dvema dudama, ki sta znotraj pakiranja je priložena tudi priročna škatlica, ki se obnaša tudi kot enostaven sterilizator.
Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Sestavina
Silikon