Depeslippers

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: DEPE PRODAJNA DEJAVNOST ALEŠ ŠTREKELJ S.P.
Spletna stran: http://depeslippers.com
Elektronski naslov: info@depeslippers.com
Sestavine (INCI) proizvoda
V kolikor potrebujete dodatne informacije o sestavi izdelka, morebitnih neželenih učinkih le-tega oziroma imate kakšno drugo vprašanje glede kakovosti, učinkovitosti, varnosti proizvoda ipd., nas lahko kontaktirate na naslov: trgovina@moja-lekarna.com.

Prav tako je mogoče omenjene podatke o sestavinah (če so ti na voljo) dobiti na zgornji povezavi do spletne strani proizvajalca.
Sestavine kozmetičnih izdelkov
Te sestavine so vidne le registriranim uporabnikom. V kolikor so podatki o sestavinah že dodani kozmetičnemu izdelku, si lahko le-te ogledate v zavihku izdelka pod imenom SESTAVINE, če zavihka še ni, pa sestavin žal še nismo dodali.

V kolikor potrebujete seznam sestavin po hitrem postopku, nam pišite na: trgovina@moja-lekarna.com.
Ostala opozorila
Zgornji elektronski naslov je elektronski naslov proizvajalca; v kolikor proizvajalec nima sedeža v Sloveniji je potrebno vaše vprašanje zapisati v ustreznem tujem jeziku.
Produkti

Depeslippers Babushka ženski plišasti copati

Depeslippers Babushka ženski plišasti copati so priročni in zelo topli copati, pri čemer je zunanji del iz prijetnega pliša, podplat iz gume.
Od 11,50 €

Depeslippers črni ženski natikači

Depeslippers PVC ženski hišni copati so priročni in zelo topli copati, pri čemer je zunanji del iz tekstila, podplat iz gume.
Od 11,27 €

Depeslippers črni ženski natikači z zadrgo

Depeslippers so prijetni PVC ženski hišni copati z zadrgo saj so priročni in zelo topli copati, pri čemer je zunanji del iz tekstila, podplat iz gume.
Od 12,81 €

Depeslippers medicinski moški natikači

Depeslippers moški medicinski natikači so natikači, ki imajo kombiniran tako podplat, ki je narejen iz PVC materiala kot iz medicinskega usnja.
Od 26,36 €

Depeslippers medicinski ženski natikači

Depeslippers medicinski natikači so natikači, ki imajo kombiniran tako podplat, ki je narejen iz PVC materiala kot iz medicinskega usnja.
Od 18,13 €

Depeslippers moški mokasini

Depeslippers moški mokasini so prijetni moški copati, katerih zunanji del je iz tekstila, podplat pa iz gume.
Od 13,90 €

Depeslippers Terry ženski frotir copati

Depeslippers Terry ženski frotir copati so priročni in zelo topli copati, pri čemer je zunanji del iz frotirja, podplat iz gume.
Od 11,50 €

Depeslippers ženski hišni copati

Depeslippers ženski hišni copati so priročni in zelo topli copati, pri čemer je zunanji del iz tekstila, podplat iz gume.
Od 11,10 €