Dominor, 30 kapsul ali TROJČEK

Prehransko dopolnilo vsebuje pomemben element - biotin. Biotin pripomore k normalizaciji delovanja živčnega sistema ter ob enem prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.

Proizvajalec: Carso
Poglej različice izdelka in nakup

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Dominor je naravno prehransko dopolnilo, ki uravnava neželene posledice stresa, saj med drugim vsebuje tudi biotin. Biotin pripomore k normalizaciji delovanja živčnega sistema ter ob enem prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju. Njegovo delovanje je klinično preizkušeno in dokazano nima stranskih učinkov. Omogoča nam ohraniti nadzor in nam pomaga pri uspešnem soočanju s pritiski iz okolja.


Revolucionarno prehransko dopolnilo je na voljo v obliki kapsul, ki vsebujejo 150 mg bioaktivnega peptida - hidrolizata, ki se pridobiva iz kakovostnih mlečnih bečjakovin. Dominor je dobitnik nagrade za inovativnost na področju prehranskih dopolnil.

Odmerjanje Dominor kapsul

Odmerite po 1 kapsulo prehranskega dodatka dnevno in sicer najbolje pred spanjem. Vidni rezultati so občuteni že po 5 do 10 dnevih jemanja dodatka. V primeru, da ste psihično ali fizično bolj obremenjeni pa je smiselno dnevni odmerek povišati na 2 kapsuli na dan.

Naravna in klinično preizkušena učinkovina je vodilni evropski dosežek na področju prehranskih dopolnil. Patentirana učinkovina je dobitnica evropske nagrade za inovativnost na področju prehranskih dopolnil (HIE 2004).

Razvoj učinkovine je trajal 12 let. Njene lastnosti, delovanje in varnost so s predkliničnimi in kliničnimi študijami ugotavljali v laboratorijih Univerze Nancy iz Francije.

Prednosti Dominorja

- je povsem varno prehransko dopolnilo
- primerno tudi za najstnike od 14. leta starosti dalje
- ne povzroča alergij in drugih znakov preobčutljivosti
- izdelek je primeren tudi za osebe z laktozno intoleranco


Oglejte si mnenja
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

GeloRevoice pastile za grlo s hialuronsko kislino, 20 pastil

Kar 30 % ljudi je vsakoletno diagnostificirano hripavost ali izgubo glasu. Tukaj so v veliko pomoč GeloRevoice pastile.
Od 6,66 €

Napro krema z ekstraktom divjega jama, 60 g

Za naravno lepši izgled ter vitalnost vašega organizma!
Od 33,92 €

Glukozamin Pharma Nord, 90 kapsul

Ublažitev simptomov pri blagi ali zmerni osteoartrozi.
17,02 €

Plivadon, 10 tablet

Kombinirano zdravilo, ki deluje analgetično in antipiretično.

3,76 €
Podobni izdelki

Dominor, 30 kapsul ali TROJČEK

Prehransko dopolnilo vsebuje pomemben element - biotin. Biotin pripomore k normalizaciji delovanja živčnega sistema ter ob enem prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.

Od 14,24 €

Persen forte kapsule

Zdravilo naravnega izvora za pomirjanje pri stresu.
Od 8,80 €

Persen, 40 tablet

Zdravilo naravnega izvora za pomirjanje pri stresu.
8,54 €