Episqualan ušesno čistilo za pse in mačke je primerno za redno odstranjevanje ušesnega masla ter ohranjanje njegove čistoče.
Proizvajalec: AlfaVet
16,73 €

Nakup

VETERINARSKI IZDELEK

Episqualan ušesno čistilo za pse in mačke je primerno za redno odstranjevanje ušesnega masla ter ohranjanje njegove čistoče. Izdelek je primeren tako za mačke kot tudi za pse, redno čiščenje bo ohranjalo dobro razpoloženje vašega hišnega ljubljenca.

Izdelek ni ototoksičen in je primeren za redno higieno. Uporabljati ga je mogoče tudi v primeru dermalnih zapletov z ušesno votlino ter tudi v primeru težav z poškodovanim bobničem (poškodovan ali počen bobnič).

Episqualan raztopina vsebuje skvalen, ki je ena glavnih sestavin higieničnega pripomočka. Skvalen je tudi enaizmed pomembnih sestavin kože in se nahaja predvsem ob žlezah lojnicah, ki jih intenzivno ščiti ter ob enem tudi obnavlja.

Episqualan - način uporabe

Tekočino uporabljajte redno, predvsem takrat, ko so težave s higieno ušesa jasno razvidne. Posebna formula topi še tako zasušeno ušesno maslo, ki se raztopi tudi, če je suho ali zelo zasušeno. Koža postane tako zopet bol prožna ter negovana.

Sluhovod vašega psa ali mačka nežno napolnite z raztopino ter nato bazo ušesa temeljito masirajte, saj se bo tako ušesno maslo lažje raztopilo.

Za čiščenje ušesnega masla nikoli ne uporabljajte ušesnih paličic, saj tako ušesno umazanijo ter ušesno maslo porinete še dlje v sam sluhovod. Sluhovod lahko s takim početjem tudi poškodujete, zato bodite pri čiščenju kar se da pazljivi.

Vedno uporalbjajte le kosem vate, saj tako ne boste škodili koži sluhovoda.

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Namen
čiščenje ušes
Tip izdelka
negovalni izdelek
Tip izdelka
čistilo
Namen
čiščenje
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Pregnacare Plus tablete + kapsule, 28 tablet in 28 kapsul

Edinstveno prehransko dopolnilo, namenjeno vsem ženskam, ki načrtujejo nosečnost.

15,75 €

Pet Artrin prašek za pse, 200 g

Pet Artrin prašek za pse je inovativen proizvod, ki je namenjen za sproščen pasji korak - vsebuje mešanico sinergistično delujočih komponent, kot so glukozamin, hondroitin, boswelia ter vražji krempeljc.
33,27 €

Jamieson vitamin C 1000 mg tablete s podaljšanim sproščanjem, 100 bombonov

Vitamin C prispeva k pravilnem delovanju imunskega sistema.

16,74 €

Megasonex Nano-hidroksiapatitna zobna pasta, 100 g

Megasonex Nano-hidroksiapatitna zobna pasta je nova inovativna zobna pasta namenjena negi vaših zob z osnovnimi sestavinami, ki jih vaši zobje tudi vsebujejo.

15,13 €
Podobni izdelki

Actea Oto za pse in mačke, 15 mL

Actea Oto za pse in mačke je inovativen emulzijski prirpavek, ki je primeren za redno čiščenje kože in ušes psov in mačk.
14,25 €

Alfa-Vitam sirup za ptice in glodavce, 10 mL

Alfa-Vitam sirup za ptice in glodavce je veterinarsko prehransko dopolnilo, ki je namenjeno predvsem dopolnjevanju krme glodavcem in udomačenim pticam.
9,17 €

Forbid prašek za pse in mačke, 250 g

Forbid prašek za pse in mačke je namenjen predvsem psom, pa tudi mačkam in preprečuje uživanje lastnih iztrebkov.
22,32 €

FeliGum Hairball priboljšek za mačke, 40 mg

FeliGum Hairball priboljšek za mačke je izdelek/priboljšek za mačke, ki je namenjen preprečevanju nastanka klobšičev dlake v prebavilih mačke.
8,68 €

Gelita-Vet sterilen prašek, 1 g

Gelita-Vet sterilen prašek je narejen iz povsem naravne medicinske očiščene želatine - le-ta se pridobiva z mletjem želatinske gobice.
46,44 €

Actea Oral za dlesni psov in mačk, 15 mL

Actea Oral za dlesni psov in mačk je visoko oprijemljiv oziroma adheziven gel, ki je namenjen tretiranju bolezni čeljusti, dlesni in drugih paradontalnih bolezni.
14,51 €