Certificirana ekološka kamilica, certificirana Manjistha (rubia cardifolia) - indijska rdeča barva, certificirani ekološki indigo listi, certificirana ekološka kana, certificirana ekološka sena, certificirana ekološka amla, certificirano ekološko grško seno, certificirani ekološki brahmi
Proizvajalec: Indus Valley
10,79 €

Nakup

Popolnoma ekološke barve Indus Valley učinkovito prekrijejo vašo trenutno barvo las in jih pri tem ne poškodujejo.

Prednosti in lastnosti barve za lase

  • popolnoma ekološko
  • primerno za moške in ženske
  • za vse vrste last
  • v številnih različnih barvnih odtenkih
  • z negovalnim učinkom

Delovanje barve za lase Indus Valley

Barvanje las je zelo priljubljen modni trend. Nekateri si barvajo lase zato, ker se hitro naveličajo določene barve, nekateri le zato da svoji naravni barvi dodajo lesk. Večina pa se jih prične barvati ko zaznajo prve sive lase. Indus Valley ekološke barve so odlične, ne glede na to kakšen je vaš razlog za barvanje.
Ob tem ko učinkovito prekrije vašo osnovno barvo las, vam med barvanjem Indus Valley barve nudijo še posebno negovanje. V kombinaciji sinergijsko sodeluje kar 8 certificiranih ekoloških zelišč.

Ker se ta zelišča mešajo na posebne načine, s tem pridobimo najrazličnejše barvne odtenke. Verjamemo, da boste našli pravega zase, saj je na barvni paleti mnogo odtenkov vse od blond do rdeče, do rjave in črne.

Indigo, ki je zelišče modre barve, se uporablja za izgled polnosti, sijaja in teksture las. Kana je rdeče obarvana in je poseben naravni balzam za vaše lase. Vpliva na izboljšanje povrhnjice in lasem nudi zaščito pred poškodbami in izgubo sijaja. Priporoča se tudi vsem, ki imajo prhljaj ali jim izpadajo lasje. Madder je posebne roza rdeča barva in se uporablja za vzdrževanje barve las. Možno je tudi kombiniranje z drugimi naravnimi barvili za izboljšanje barvnega odtenka. Za zlato barvo pa poskrbi kamilica, ki je tudi odličen balzam za lase.

Pri izgubi las in za pomol pri rasti las se uporabljajo Amla, grško seno ter kana. Amla je sadje, ki je užitno in vsebuje veliko vitamina C. To sadje je dragoceno tudi zaradi olja, ki je pridobljeno iz semen in celuloze in se pogosto uporablja za lasišče. Grško seno je posebno zelišče, ki se že vrsto let uporablja pri težavah, ki so povezane z lasmi. Sena oziroma brezbarvna kana deluje kot odličen balzam.

Pri predčasnem sivenju in za boljši videz las skrbijo kamilica, grško seno in sena oz. brezbarva kana. Za težave z razcepljenimi konicami in prhljajem pa se priporoča predvsem bahrami, v kombinaciji s kano in kamilico. Bahrami lisi pripomorejo, da so lasje bolj sijoči. Deluje pa tudi na prhljaj.

Uporaba barve za lase

V vsakem kompletu najdete: 2 vrečki prahu 60 g v vsaki (skupaj 120 g), navodila, krtačo za nanos, rokavice, naglavno čepico.
Pri uporabi natančno sledite priloženim navodilom v škatli. Pred uporabo je potrebno lase umiti s šamponom, jih dobro sprati in osušiti. Mešanico pripravite po navodilih in usmeritvah za posamezno dolžino las.

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Tip izdelka
barva za lase
Namen
barvanje las
Kdo uporablja?
ženske
Podobni izdelki

Indus Valley 100% botanična barva za lase - različni odtenki, 120 g

Certificirana ekološka kamilica, certificirana Manjistha (rubia cardifolia) - indijska rdeča barva, certificirani ekološki indigo listi, certificirana ekološka kana, certificirana ekološka sena, certificirana ekološka amla, certificirano ekološko grško seno, certificirani ekološki brahmi
Od 10,50 €

Indus Valley arganov oljni šampon, 100 mL

Indus Valley arganov oljni šampon je bogat šampon z arganom za vaše mastne ali suhe lase.
5,30 €

Indus Valley ekološko 100 % mandljevo olje, 100 mL

Indus Valley ekološko mandljevo olje je popolnoma čisto in organsko ter je vsestransko uporabno.
9,50 €

Indus Valley Indigo organski prah, 100 g

Indus Valley Indigo je organski prah, s katerim si lahko obarvate lase.
9,56 €

Indus Valley naravni dezodorant limonska trava, 50 g

Indus Valley naravni dezodorant z vonjem limonske trave vam bo nudil zaščito za cel dan.
6,99 €

Indus Valley naravni dezodorant nevtralen, 50 g

Indus Valley naravni dezodorant v nevtralnem vonju nudi dolgotrajno zaščito pred telesnimi vonjavami.
Od 5,99 €

Indus Valley naravni dezodorant sivka, 50 g

Cel dan uživajte v svežini in prijetnem vonju s pomočjo Indus Valley naravnega dezodoranta sivka.
Od 5,99 €