Feligum Gingiva je priročen priboljšek za vašega psa ali vašega muca, z namenom da bi bilo njuno razpoloženje najboljše predvsem pa tudi užitek pri grizljanju.
Proizvajalec: AlfaVet
14,24 €

Nakup

VETERINARSKI IZDELEK

Feligum Gingiva je priročen priboljšek za vašega psa ali vašega muca, z namenom da bi bilo njuno razpoloženje najboljše predvsem pa tudi užitek pri grizljanju. 

Bolečina predvsem pa vnetja ustne votline spadajo med pogoste bolezenske zaplete živalskih vrst. Ker si hišni ljubljenci ne umivajo zob je ustna higiena pogosto eden izmed perečih problemov vašega psa ali mačka. Pogosto je posledica tovrstnih zapletov prekomerno slinjenje, izražena bolečina, posledično nejevolja ljubljenčka, pojavi pa se pogosto tudi zadah v ustni votlini, kar pogosto opozori lastnika živali, da je v ustni votlini ljubljenca nekaj narobe.

Sestavine Feligum Gingiva priboljška

Močvirski oslad - lajša vnetno bolezen v gobcu živali, uničuje same mikrobe, bakterijske kulture

Omega maščobne kisline - so dober vira EPA in DHA maščobnih kislin, ki imajo prav tako kot pri človeku izredno pozitivne prednosti in jih je zaželjeno dodajati k hrani.

Odmerjanje priboljška Feligum Gingiva

Mačke in psi naj zaužijejo do 1 žvečljivo tableto/priboljšek do 1 krat dnevno. Priporočljivo je uporabljati vsaj do 6 tednov, priboljšek pa je varno uporabljati tudi dlje časa.

Tabletke so izredno mehke in primerne tudi za živali brez zob ali s poškodovanimi zobmi.

Feligum Gingiva priboljšek vsebuje mesne delce, glucerol, glukozni sirup za korekcijo okusa, ribje olje, škrob riževih zrn, omega maščobe, račja maščoba, močvirski oslad.

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Tip izdelka
mačji priboljšek
Tip izdelka
pasji priboljšek
Mesto uporabe
ustna votlina
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

MAP aminokisline, 120 tablet

MAP aminokisline so prehranski dodatek namenjen nadomeščanju prehranskih aminokislin. Aminokisline so glavni gradniki velikih proteinskih molekul.
43,76 €

Natural MSM Premium organsko žveplo v prahu, 210 g

Je naravno prehransko dopolnilo v prahu iz borovega lubja skandinavskih borovcev.
13,27 €

Soria Natural njivska preslica XXI kompleks, 50 mL

Naraven ekstrakt iz cvetov njivske preslice v brezalkoholni raztopini - mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode.
10,78 €

Actea Oral za dlesni psov in mačk, 15 mL

Actea Oral za dlesni psov in mačk je visoko oprijemljiv oziroma adheziven gel, ki je namenjen tretiranju bolezni čeljusti, dlesni in drugih paradontalnih bolezni.
14,51 €
Podobni izdelki

Actea Oto za pse in mačke, 15 mL

Actea Oto za pse in mačke je inovativen emulzijski prirpavek, ki je primeren za redno čiščenje kože in ušes psov in mačk.
14,25 €

Alfa-Vitam sirup za ptice in glodavce, 10 mL

Alfa-Vitam sirup za ptice in glodavce je veterinarsko prehransko dopolnilo, ki je namenjeno predvsem dopolnjevanju krme glodavcem in udomačenim pticam.
9,17 €

Forbid prašek za pse in mačke, 250 g

Forbid prašek za pse in mačke je namenjen predvsem psom, pa tudi mačkam in preprečuje uživanje lastnih iztrebkov.
22,32 €

FeliGum Hairball priboljšek za mačke, 40 mg

FeliGum Hairball priboljšek za mačke je izdelek/priboljšek za mačke, ki je namenjen preprečevanju nastanka klobšičev dlake v prebavilih mačke.
8,68 €

Gelita-Vet sterilen prašek, 1 g

Gelita-Vet sterilen prašek je narejen iz povsem naravne medicinske očiščene želatine - le-ta se pridobiva z mletjem želatinske gobice.
46,44 €

Actea Oral za dlesni psov in mačk, 15 mL

Actea Oral za dlesni psov in mačk je visoko oprijemljiv oziroma adheziven gel, ki je namenjen tretiranju bolezni čeljusti, dlesni in drugih paradontalnih bolezni.
14,51 €

Episqualan ušesno čistilo za pse in mačke, 100 mL

Episqualan ušesno čistilo za pse in mačke je primerno za redno odstranjevanje ušesnega masla ter ohranjanje njegove čistoče.
16,73 €

Dia Tab tablete za pse in mačke, 60 tablet

Dia Tab tablete so veterinarski izdelek, ki je namenjen celovitemu reševanju akutnih motenj v samih prebavilih.
59,77 €