Filorga Pigment White belilna krema je regenerativna kozmetična nega, namenjena intenzivnemu beljenju pigmentnih madežev.
Proizvajalec: Filorga
61,49 €

Nakup

Filorga Pigment White belilna krema je regenerativna kozmetična nega, namenjena intenzivnemu beljenju pigmentnih madežev. Filorga Pigment White kremasta tekstura je močna posvetlitvena nega, ki omogoča obnovo kože, pospeši poenotenje tena in razkriva svetlo in zopet čisto polt.

Karakteristike Filorga Pigment White belilne kreme

- intenzivna korekcija temnih madežev: predvsem minerali so tisti, ki imajo učinek posvetljevanja; e posebej močan posvetljevalec je učikovina heksilresorcinol, ki kožne madeže celo globinsko izbriše ter poenoti kožno polt.

Krema vsebuje tudi močne polifenolne antioksidante, ki preprečujejo ponoven nastanek pigmentnih madežev na površini kože.

- poenotenje kožne polti: peptid, ki deluje zaviralno na proces glikacije deluje tako, da regulira proces nasatajanja rumenih kožnih odtenkov, pa tudi sivih in rdečih. Prisoten je tudi B3 vitamin, ki lajša rdečico in obarvanost kože ob neprimernih trenutkih.

- lahkotna kožna nega: nega, ki kožo intenzivno zgladi, globinsko navlaži ter revitalizira, saj vsebuje poleg vseh negovalnih komponent tudi zaščitni vitamin C, ki pripomore k antioksidativni zaščiti, med drugim vsebuje tudi hidratantni polisaharidni NCTF kompleks.

Po daljši uporabi tretmaja so temni madeži zmanjšani, ten bolj izenačen in koža videti bolj svetla.

Uporaba Filorga Pigment White belilne kreme

Uporabite kot dnevno intenzivno nego in sicer zjutraj in / ali tudi zvečer (za še boljši dvakratni učinek) na ppodročju celega obraza. 

Še posebej veliko pozornost namenite predelu kože, kjer se nahajajo neprijetni pigmentni madeži. Za intenzivni program uporabite belilni izdelek Pigment White po uporabi inovativnega seruma Pigment Perfect. Izdelka uporabljajte redno in sicer v obdobju 12-tedenskih rednih nanosov.

Indikacija : posvetlitev kože obraza.

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Namen
beljenje polti
Namen
poenotenje polti
Težava
pigmentacijski madeži
Težava
pigmentni madeži
Tip izdelka
belilna krema
Tip izdelka
belilna nega
Tip izdelka
krema
Podobni izdelki

Filorga Time Filler Night nočna krema proti gubam, 50 mL

Filorga Time Filler Night nočna krema proti gubam je inovativno zasnovana krema, ki je namenjena negi ter vzdrževanju kože obraza - predvsem ponoči.
67,99 €

Filorga C Recover vitaminski tretma za tonus in sijaj, 3x10 mL

Vitaminski tretma namenjen utrujeni koži brez sijaja, ki pomaga v boju proti oksidativnemu stresu in zmanjšuje posledice staranja kože.
87,35 €

Filorga Oxygen Eye krema za nego okrog oči, 15 mL

Filorga Oxygen Eye krema za nego okrog oči je inovativna formulacija, ki deluje na 4 načine, njen najpomembneši učinek pa je inovativno delovanje in globinski anti age učinek, z efektom pomlajevanja in regeneracije kože.
29,99 €

Filorga Hand Absolut krema za roke, 50 mL

Filorga Hand Absolut krema za roke je namenjena intenzivni anti-age negi kože rok, jo regenerira, intenzivno neguje ter naredi izjemno mehko.
21,65 €

Filorga Oxygen Glow Clean gel za umivanje obraza, 125 mL

Filorga Oxygen Glow Clean gel za umivanje obraza je inovativni in regenerativni gel, namenjen tretiranju predvsem občutljive kože obraza.
19,90 €

Filorga Hydra Filler krema, 50 mL

Filorga Hydra Filler je krema dveh hialuronskih kislin, namenjena vlaženju ter glajenju manjših ter izraznih gubic.
56,20 €

Filorga Hydra Filler maska, 1 maska

Filorga Hydra Filler maska je inovativen vlažilen izdelek, ki je namenjen obogateni negi s hialuronsko kislino, aloe vero ter kombinacijo vlažilno naravnih sestavin.
10,15 €

Filorga Hydra Filler Mat krema, 50 mL

Filorga Hydra Filler Mat krema je inovatien kozmetičen izdelek s kremno teksturo brez olja, ki združuje močan efekt hialuronske kisline s popolnim kompleksom, ki intenzivno vlaži kožo in razkrije vso lepoto kože.
56,45 €

Filorga Hydra-Hyal serum za hidratantno nego, 30 mL

Filorga Hydra-Hyal serum za hidratantno nego je visoko koncentriran serum, namenjen negi izrazito suhe kože, ki potrebuje nežno filler anti age negovanje.
50,99 €

Biocyte Kolagen Express anti-age čokoladna ploščica – temna čokolada, 6 x 25 g

Odkrijte nov način ohranjanja svoje lepote s KOLAGEN EXPRESS anti-age čokoladnimi ploščicami z veliko kolagena. Ena čokoladna ploščica na dan vas oskrbi s 4 g kolagena za čvrstejšo kožo in zmanjšane gube!
21,00 €

Filorga Lip-structure 2v1 aplikator za ustnice, 2x5 mL

Filorga Lip-structure 2v1 aplikator za ustnice  je prva inovativna nega namenjena negovanju ustnic ter predelov okoli ust. To je vrhunski medicinski tretma iz laboratorijev Filorga.
39,10 €

Biocyte Kolagen Express Shots s sladili, 12 vial

Prehransko dopolnilo Kolagen express SHOTS (kožni kolagen) vsebuje visoko koncentracijo kolagena (2,5 g na vialo) in hialuronsko kislino.

47,99 €

Filorga MESO-MASK zgladitvena maska za sijočo polt, 50 mL

Izravnava polt ter ji daje sijoč izgled.

42,20 €

Filorga micelarna raztopina za čiščenje obraza, 400 mL

Filorga micelarna raztopina za čiščenje obraza je namenjena negi, čiščenju ter odstranjevanju nečistoč (predvsem ličil) s površine obraza.
21,40 €