Florame Lys Perfection krema za vrat in dekolte bela lilija je posebne prijetne krem teksture, ki je posebej formulirana za nego zrelega tipa kože vratu ter dekolteja.
Proizvajalec: Florame kozmetika
26,36 €

Nakup
Florame Lys Perfection krema za vrat in dekolte bela lilija je posebne prijetne krem teksture, ki je posebej formulirana za nego zrelega tipa kože vratu ter dekolteja. Krema Florame za nego dekolteja ter vratu je namenjena korektivni negi ter nevtralizaciji delovanja prostih radikalov in starosti.

Florame Lys Perfection krema ima predvsem negovalen učinek na predele, kamor kremo nanesete. Njeno delovanje je sorazmerno številu nanosov kreme, zato je vztrajnost izrednega pomena.

Krema ima efekt intenzivnega učvrščevanja ter se bojuje proti upadu morebitne elastičnosti kože. Kozmetični izdelek vsebuje eterično olje navadnega šipka, ki je povsem naravno in neprečiščeno. Šipkovo olje je obogateno z naravnim vitaminom C ali askorbinsko kislino.

Krema je primerna za vse, ki želijo nekoliko posvetliti svoj dekolte (vsebnost vitamina C) ter omenjene predele tudi globinsko navlažiti, saj kozmetični tretma vsebuje tudi hialuronsko kislino.

Uporaba Florame Lys Perfection kreme za dekolte in vrat

Kremo nanesite na želeno področje, koža naj bo predhodno temeljito očiščena ter morebiti tonificirana.  Kremo nanesite na področje vratu ter nežno vmasirajte od centra navzven. Nanosi naj bodo natančni ter intenzivno vmasirani.
Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Tip izdelka
krema