Guam Anticelulitno blato FIR (Far Infrared Rays) za trebuh in boke je posebej zasnovana inovativna formula z močnim učinkom usmerjena v maščobno tkivo in celulit na trebuhu in bokih.
Proizvajalec: Guam
46,63 €

Nakup

Guam Anticelulitno blato FIR (Far Infrared Rays) za trebuh in boke je posebej zasnovana inovativna formula z močnim učinkom usmerjena v maščobno tkivo in celulit na trebuhu in bokih. Blato Guam ustvarjeno posebej za zmanjšanje lokaliziranih maščobnih oblog, hkrati pa razstruplja telo, ima močan drenažni učinek, kožo učvrsti in ji povrne tonus. Ena izmed najbolj učinkovitih domačih profesionalnih oblog.

Formula protivnetno anticelulitno blato FIR (Far Infrared Rays) za trebuh in boke vsebuje 21% morske alge Guam, nadgrajena z črnim mineralom Turmalinom, ki je mikroniziran na 53 mikronov, kar ohranja njegove aktivne lastnosti nedotaknjene. Anticelulitno blato zaradi vsebnosti črnega Turmalina zvišuje lokalno telesno temperaturo kože, jo absorbira ter jo ponovno vrne v obliki dolgih infrardečih žarkov, kar spodbuja mikrocirkulacijo ter obnavlja kožo in tkiva. Povišana telesna temperatura ostane tudi po nanosu in ta toplota med drugim sprošča mišice, izboljšuje oksigenacijo tkiv in olajša povzročitev poškodb le teh.

V raziskavo o inovativnem izdelku Guam Anticelulitno blato FIR (Far Infrared Rays) za trebuh in boke je vključenih več pomembnih univerz. Z izvedenimi termografskimi testi za preverjanje povprečnega povišanja lokalne kožne temperature, ki so jo merili 15 minut po uporabi blata, je bilo dokazano povišanje povprečne kožne temperature za 1,8 stopinj Celizija, z najvišjo izmerjeno temperaturo 2,6 stopinj Celzija.

Učinkovine: 21% sušenih morskih alg Guam, izvleček rjave alge, mineral Turmalin v prahu, divji kostanj, eterično olje žajblja, bršljana in limone. Nikelj test. Ni testirano na živalih. Ne vsebuje parabenov in PEG. 

Prednosti kozmetičnega izdelka 

- Zmanjšanje obsega trebuha in bokov
- Odprava celulita na trebuhu
- Zmanjšanje lokaliziranih maščobnih oblog
- Drenažni učinek
- Razstrupljevalni učinek
- Spodbujanje mikrocirkulacije
- Prednosti toplega učinka na kožo
- Obnavljanje celic
- Kožo učvrsti in ji povrne elastičnost
- Zmanjšanje vidnosti strij
- Primerno za moške in ženske

Navodila za uporabo anticelulitnega blata

1. Izdelek je za takojšno uporabo

2. Pred uporabo dobro premešajte blato, da se učinkovine med seboj zmešajo.

3. Blato z masažo proti celulitu ali z nežnimi masažnimi gibi enakomerno nanesite na stegna in zadnjico oziroma na prizadeta območja kože.

4. Povijte s prozorno folijo in pustite delovati 40 minut.

5. Blato splaknite z mlačno vodo.

6. Za še hitrejše ter vidnejše rezultate priporočamo vsakodnevni nanos Guam Fango gela za preoblikovanje trebuha in bokov – grelno hladilni učinek ali Guam Kremo proti celulitu Fango FIR za trebuh in boke. Za res hitro vidne rezultate priporočamo nanos eno izmed najmočnejših Guam krem za preoblikovanje telesa – Guam Krema proti celulitu in lokaliziranim maščobnim oblogam Lipo–Reducing FIR (Far Infrared Rays) . Za optimalne rezultate pa vsakodnevno nošenje Wellness oblačil Guam® Leggings preoblikovanje trebuha in bokov za ženske ter kratko majico s »slimming« efektom in za moške.

7. Za optimalne rezultate blato Guam uporabljajte, kot je prikazano v tabeli, ki je priložena v embalaži.

Opozorila:
Guam anticelulitno blato FIR (Far Infrared Rays) za trebuh in boke je strogo preizkušen in varen izdelek. Izdelka ne uporabljajte, če ste občutljivi na sestavine. Izdelka ne uporabljajte na poškodovani ali/in razdraženi koži. Izdelka ne uporabljajte takoj po depilaciji. Izdelka ne uporabljajte, če ste občutljivi na intenzivno toploto. Protivnetno anticelulitno blato FIR (Far Infrared Rays) za trebuh in boke - morske alge Guam na koži povzroči pordelost in intenziven občutek mravljinčena ter zelo topel občutek. Če je ta občutek preveč intenziven, blato splaknite z mlačno ali mrzlo vodo. Takoj po nanosu in uporabi izdelka, se ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Preprečite stik z očmi, sluznico in posebej občutljivimi deli telesa. V nosečnosti in času dojenja uporabo izdelka ne priporočamo. Hranite v hladnem in temnem prostoru, izven dosega otrok. Izdelek je primeren samo za zunanjo uporabo. Po uporabi si umijte roke.

SESTAVA (INCI UE//USA)

AQUA//WATER, SOLUM FULLONUM//FULLER¨S EARTH, LAMINARIA DIGITATA POWDER//LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, TOURMALINE POWDER, SILOXANETRIOL ALGINATE, SALVIA OFFICINALIS OIL// SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL, CHLORPHENESIN, HEDERA HELIX EXTRACT//HEDERA HELIX (IVY) LEAF/STEM EXTRACT, CITRAL, BUTYLENE GLYCOL, AESCULUS HIPPOCASTANUM BARK EXTRACT//AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) BARK EXTRACT, CITRUS LIMONUM PEEL OIL// CITRUS LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, DEHYDROACETIC ACID, VANILLYL BUTYL ETHER, LIMONENE, SODIUM PHYTATE, ESCIN, LECITHIN//PHOSPHATIDYLCHOLIN, CITRIC ACID, LINALOON, CAFFEINE, TOCOPHEROL, METHYL NICOTINATE, ASCORBYL PALMITATE.

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Namen
preoblikovanje (trebuh)
Predel uporabe
trebuh
Težava
celulit
Vsebuje
morska alga guam