Hujšanje in vitalnost

Produkti

3 Chenes Detoxlim Action pomoč pri izgubi kilogramov - napitek, 500 mL

3 Chenes Detoxlim Action pomoč pri izgubi teže napitek je veganski napitek za vse, ki želijo v svoje telo vnesti učinkovito kombinacijo rastlin, sadja ter zelenjave.
11,99 €

Cyrasil Plus koncentrat za razstrupljanje telesa, 15 x 10 mL

Cyrasil Plus je izdelek za razstrupljanje telesa, ki spodbuja izločanje odpadnih snovi in toksinov.
18,20 €

Panaceo Basic Detox Plus, 200 kapsul

Za zmanjšanje oksidativnega stresa.
31,91 €

Baobab Premium Natural Earth v prahu, 100 g

Natural Earth Baobab Premium v prahu je prehransko dopolnilo, ki se pridobiva iz sredice sadeža afriškega drevesa Baobab. Prehransko dopolnilo Natural Earth Baobab Premium v prahu je čisti in presen prah iz kontrolirane ekološke pridelave. Sadež drevesa baobab se imenuje tudi opičji kruhovec in velja za "čudežni sadež iz Afrike" ter pripomore k številnim blagodejnim učinkom na telo. Poskrbi za vnos pomembnih vitaminov in mineralov ter antioksidantov. Baobab ali opičji kruhovec je naravno obogaten z vitaminom C in beljakovinami, ki jih telo potrebuje za normalno delovanje.
16,04 €

Apdren Cell krema za učvrstitev telesa, 200 mL

Apdren Cell krema za učvrstitev telesa je visokokakovostno formuliran kozmetični izdelek iz strani priznane italijasnke znamke Natura House. IzdelekApdren Cell krema za učvrstitev telesa vsebuje naravno prisotne vitamine in minerale, ki se nahajajo v čistem mandljevem olju, ricinusovem olju, olivnem olju ter naravnih izvlečkih ginsenga in jabolka. Podarite svoji koži kvalitetne in naravne sestavine ter prispevajte k doseganju željenih rezultatov.
27,50 €

Sensilab SlimJoy AdipoSlim Extreme, 30 kapsul

Sensilab SlimJoy AdipoSlim Strong je inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje kombinacijo ekstrakta siciljanske rdeče pomaranče, oplemenitena je z ekstraktom pekoče paprike, B6 vitamina in zelenega čaja.
19,30 €
Filtriraj po atributih
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Vsebuje: artičoka orc vitamin ormandljevo olje orzeolit