Hujšanje in vitalnost

Produkti

Filorga NCEF-Reverse kreme za okoli oči anti-age krema za področje okoli oči, 15 mL

Filorga Eyes-Absolute ultimativna anti-age krema za področje okoli oči je inovativen kozmetičen izdelek z intenzivno anti-age nego ter prijetnim in natančnim nanašalnikom.
63,79 €

Lanaform Active Slim pametno oblačilo za hujšanje in oblikovanje postave, 1 legice

Lanaform Active Slim pametno oblačilo za hujšanje in oblikovanje postave je odličen pripomoček, če si želite preoblikovati postavo. To pametno oblačilo deluje kar na tri različne načine. Skupaj z vami se bori proti celulitu in pomarančni koži. V 4 različnih velikostih.
Od 33,99 €

Lanaform Cosmetex Legging 3/4 pametno oblačilo za hujšanje in oblikovanje postave z mikrokapsulam, 1 hlače

Lanaform Cosmetex Legging 3/4 pametno oblačilo za hujšanje in oblikovanje postave z mikrokapsulam so posebne hlače. Neverjetno vam bodo pomagale pri spreminjanju vaše postave. Izdelane so iz posebnega pametnega tekstila. Na voljo v 4 velikostih, v črni barvi.
Od 25,42 €

Lanaform Mass & Slim Legging pametno oblačilo za hujšanje, masažo in oblikovanje postave, 1 legice

Lanaform Mass & Slim Legging pametno oblačilo za hujšanje, masažo in oblikovanje postave so vam na voljo v 4 velikostih. To so legice, ki delujejo s pomočjo dveh tehnologij. Z dodanimi aktivnimi kozmetičnimi sestavinami. Pajkice oblikujejo vaš trebuh, stegna in tudi zadnjico.
Od 36,99 €

Lanaform Perfecti hlače za hujšanje in šport, 1 izdelek

Lanaform Perfecti hlače za hujšanje in šport so posebne hlače z mnogi učinki. Odlične za vse, ki ste redno aktivni in želite bolj vitko postavo. Sestavljene so iz treh slojev. Na voljo v več velikostih.
Od 25,42 €

Lanaform Secret Slim pametno oblačilo za hujšanje in oblikovanje postave, 1 hlače

Lanaform Secret Slim pametno oblačilo za hujšanje in oblikovanje postave je odlično za vse, ki ste v fazi izgubljanja kilogramov. Posebne kratke hlače delujejo s pomočjo dveh tehnologij. Izdelek je na voljo v 4velikostih. Hlače lahko večkrat operete.
Od 34,58 €