ImunoBran (biobran) 1000, 30 vrečk

Za bolnike po končani kemoterapiji kot podporna terapija.

Proizvajalec: Natura medica

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Živilo za posebne zdravstvene namene
 
30 vrečk s po 1000 mg vodotopnega prahu MGN-3.

Navodilo za uporabo za odrasle

vsebino ene vrečke BioBrana 1000 razmešajte v malo vode, jemljite enkrat dnevno pol ure po obroku. 
 
Za podporo klasični terapiji zdravljenja jemljite 3x dnevno po 1 vrečko pol ure po obrokih do 2 meseca, nato nadaljujte z vzdrževalno terapijo: eno vrečko BioBrana enkrat dnevno pol ure po obroku. 
 
BioBran, MGN-3  je izjemen naravni proizvod, ki aktivira obrambno moč organizma. Vsebuje rastlinske vlaknine razcepljene v hemiceluloze. V prebavilih se ne razgradi, ampak se v tankem črevesju vsrka in tako pride v neposredni stik z imunskimi celicami. 
 
Pridobiva se iz riža bran in po patentiranem postopku obdela z encimi iz gob šitake. Ima izražene imunomodulatorne lastnosti. Je brez dodanih gensko spremenjenih organizmov, primeren tudi za vegetarijance.

Dva sistema za borbo

Človeški imunski sistem lahko delimo na dva različna dela, ki nas ščitita na različna načina. Prvi je naravna (ali nespecifična) in drugi je pridobljena imunost. Prva je odraz avtomatskega odzivnega sistema, ki je programiran ob rojstvu, da nas varuje. Če se na primer urežemo, se pojavi takojšen odziv v obliki vnetja. Sledi mu kopičenje makrofagov, ki požirajo bakterije. To je nespecifični odziv, ker se zgodi enako pri vseh vrstah infekcije. Aktivnost celic naravnih ubijalk je še en primer nespecifične imunosti. Te celice naravne ubijalke lahko avtomatsko uničujejo rakaste celice pa tudi celice inficirane z virusi.
 
Drugi tip imunosti tako imenovana pridobljena imunost, je precej bolj zapleten in temelji na sposobnosti limfocitov T in B, da se odzovejo selektivno na tisoče različnih antigenov - virusov, bakterij, celic, velikih proteinskih in polisaharidnih molekul. Antigen je prav vse, kar Biobran 5 izzove imunski odziv. Ta sistem je sposoben proizvesti odziv po meri posameznega napadalca, na katerega naleti in si potem ta odziv zapomniti, tako da se imunski sistem nauči iz te izkušnje zelo podobno temu kot se uči naš živčni sistem. Tudi če nimamo dobrega spomina, ga naš imunski sistem ima.

Znanstveni dokazi učinkov Imunobran-a

Izvedeni so bili obsežni testi za ugotavljanje varnosti in učinkovitosti Biobran pri obravnavanju najrazličnejših stanj.
 
Ti testi vključujejo:
  • in vitro laboratorijski preizkusi za določitev učinkovitosti Biobran na celični ravni
  • in vivo preizkušanje na živih organizmih. Študije so bile izvedene na miših, podganah in ljudeh. Miši in podgane so bile inficirane z rakastimi tumorji ali diabetesom in s tem je bila izzvana bolezen, ki je ustrezala človeški. Mišim in podganam so dajali Biobran in običajna zdravila, ki se uporabljajo za zdravljenje teh obolenj in opazovali učinke.
  • Klinični preizkusi, kjer so dajali Biobran pacientom, ki so trpeli za resnimi boleznimi in pri katerih je bil imunski sistem oslabel. Da bi pomagali izvesti primerjave, so preizkuse pri ljudeh in živalih opravljali s kontrolno skupino, ki ji niso dajali Biobran. V primeru ljudi je bila kontrolna skupina etično usklajena in informirana. Poskusi so potekali z njihovimi soglasji.

Kaj pravijo zdravniki?

Ljudje, ki se soočajo z življenjsko nevarnimi boleznimi, pa tudi tisti, ki si enostavno želijo vzdrževati zdrav imunski sistem, se vedno znova obračajo k Biobran. Prav tako ga v zdravljenje vključujejo zdravniki, ki imajo svoje individualne pristope. Včasih bo Biobran v samem središču programa zdravljenja. Pri drugih programih bo Biobran ena mnogih substanc in pristopov v njihovem naboru. V nadaljevanju navajamo izbor večinoma britanskih zdravnikov, katerim je Biobran dragoceno orodje.

V 21. stoletju končno vidimo, da je zdravje imunskega sistema osrednjega pomena za okrevanje po bolezni in za vzdrževanje optimalnega zdravja. Kot je izjavil poznan zdravnik v svojem uvodu »Deluje.« Biobran nima stranskih učinkov ni toksičen, torej lahko razumete, zakaj ga toliko tisočev zdravnikov po svetu priporoča bolnikom in zakaj je Biobran postal vodilni resni dodatek za imunski sistem po vsem svetu. Mnogi ortodoksni zdravniki pričenjajo priznavati pomen naravnih BRM (modifikatorjev biološkega odziva), kot je Biobran, kot pomembnih prispevkov k uspehu njihovih programov zdravljenja.


Oglejte si mnenja
Oznake proizvodov
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Physiodose sterilna fiziološka raztopina, 30x5 mL

Physiodose sterilna raztopina je namenjena dojenčkom, otrokom in odraslim pri osebni higieni.
5,16 €

Ars Ganoderma 500 dvojna moč, 30 oljnih kapsul

Ena najstarejših gob, ki se uporablja v številne namene.

28,98 €

Mariplant slezov sirup, 250 mL

Zmanjša draženje, ki ga povzroča kašelj.
6,48 €

Nivea kremno milo, 100 g

Nežno očisti in navlaži tudi najbolj občutljivo kožo in ji podarja mehkobo in voljnost.
0,82 €