Lanaform Pedila pripomoček za pedikuro in manikuro je naprava za urejanje stopal. Ročaj je ergonomsko oblikovan. Izbirate lahko med dvema piling nastavkoma. Delovanje z AA baterijami.
Proizvajalec: Lanaform
Cena: 18,32 €

Nakup

Lanaform Pedila pripomoček za pedikuro in manikuro je naprava za urejanje stopal. Ročaj je ergonomsko oblikovan. Izbirate lahko med dvema piling nastavkoma. Delovanje z AA baterijami.

Prednosti pripomočka

  • za stopala
  • z dvema piling nastavkoma
  • ergonomski ročaj
  • delovanje na baterije

Delovanje Lanaform Pedila pripomočka za pedikuro in manikuro

Ko urejamo stopala, je izredno pomembno, da se posvetimo tudi koži na stopalih. Ta je pogosto trda in razpokana. Zgolj vsakodnevna higiena in redka uporaba negovalnih losjonov ali krem, ni dovolj da bi kožo dovolj omehčali. Če želite res lepo negovana stopala, preizkusite Lanaform Pedila pripomoček za pedikuro in manikuro.

Ta naprava z ergonomsko oblikovanim ročajem je preprosta za uporabo. Izbirate lahko med dvema piling nastavkoma, ki jih brez težav zamenjate. Tako lahko povsem prilagodite rabo naprave. Fino zrnati nastavek je nekoliko bolj nežen do kože. Debelo zrnati nastavek pa se brez težav spopade z izredno zatrdelo kožo.

Lanaform Pedila pripomoček za pedikuro in manikuro se povsem prilagaja vašim stopalom. Odlična naprava za negovanje stopal, odstranjevanje mrtve kože in zagotavljanje neverjetne mehkobe kože. Primerno tudi za hrapava stopala, katerih koža je bolj poškodovana ali pretirano suha.

Napravi je priložena tudi krtača za čiščenje, da boste lažje vzdrževali pripomoček.

Uporaba naprave

Pred prvo uporabo si natančno preberite navodila, ki so priložena napravi.

Tehnične značilnosti

Dva piling nastavka: fino zrnati in debelo zrnati

Ergonomsko oblikovan ročaj

Krtača za čiščenje valjčka po uporabi

Deluje na 2 AA baterijah (niso vključene)

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Tip izdelka
pripomoček
Namen
nega stopal
Mesto uporabe
Stopala
Tip kože
razpokana koža
Podobni izdelki

Lanaform 2v1 Mirror kozmetično ogledalo, 1 ogledalo

Lanaform 2v1 Mirror kozmetično ogledalo je priročno ogledalo, ki je primerno za različne površine. Dodano ima LED osvetlitev. Omogoča vam petkratno povečavo. Polni se preko USB kabla.
45,41 €

Lanaform ABPM-100 nadlaktni merilnik krvnega tlaka

Lanaform ABPM-100 nadlaktni merilnik krvnega tlaka je preprost merilec krvnega tlaka, s katerim enostavno izmerimo arterijski krvni tlak ter samo srčno frekvenco in sicer na predelu nadlahti.
35,39 €

Lanaform Air Purifier čistilec zraka, 1 čistilec

Lanaform Air Purifier čistilec zraka je nepogrešljiv pripomoček za vaš dom. Deluje s troslojnim filtrom. Brez težav se bori s prašnimi delci, cvetnim prahom, vonjavami. Deluje s štirimi stopnjami moči.
104,85 €

Lanaform ARNICAPS pas za oblikovanje telesa z arniko - za moške in za ženske

Lanaform ARNICAPS pas za oblikovanje telesa z arniko je izdelek, ki je na voljo tako za moške kot tudi za ženske.
Od 32,44 €