Lysine 100 pasta za mačke je inovativen izdelek v obliki paste, ki vsebuje lizin, ki se uporablja predvsem za namene preprečevanja okužbe ter težav z virusi.
Proizvajalec: Almapharm
11,73 €

Nakup

VETERINARSKI IZDELEK

Lysine 100 pasta za mačke je inovativen izdelek v obliki paste, ki vsebuje lizin, ki se uporablja predvsem za namene preprečevanja okužbe ter težav z virusi.

Pasta tako vsebuje predvsem lizin, za izboljšanje imunskega sistema pa še cink in beta glukane, ki so namenjeni za dvigovanje imunske odpornost vašega mačka.

Predvsem virusne okužbe so lahko izrazit problem, še posebej pa so lahko težave še tolikovečje v primeru, da se vaš maček nahaja v skupini/tropu večih mačk.

Tudi mačke se zelo pogosto lahko okužijo z virusom herpesa, pri čemer pri njih virus predstavlja kar polovico vseh okužb respiratornega trakta. Dodajanje Lizina tako hitro izboljša stanje, predvsem prenos virusov ter olajša vse morebitne klinične znake okužb.

Kakšni so znaki okužbe vašega mačka z virusom Herpes?

  • smrkanje
  • kihanje
  • vnetje očesnih predelov
  • zvišana telesna temperatura in posledično nejevolja
  • vidne razjede v ustni votlini

Odmerjanje paste za mačke

Lysine 100 pasta se uporalbja tako, da le-to aplicirate direktno v gobček vašega mačka. Izdelek naj se uporalbja do maksimalno 4 tedne.

Režim odmerjanja paste:

Odrasla mačka (teža cca. 4 kg): odmerite 2 x 1-2 ml paste 

Mlada mačka: 2 x 0,5-1 ml paste 

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Sestavina
cink
Vsebuje
cink
Vsebuje
beta glukan
Vsebuje
l lizin
Tip izdelka
pasta (veterina)
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Feligum L-Lysin, 60 okusnih priboljškov

Priboljšek Feligum L-Lysin vsebuje visoko vsebnost aminokisline L-Lizin, ki pripomore k preprečevanju okužbe z nekaterimi virusi, med drugim pa naj bi deloval proti širjenju obolenja.
11,67 €

U Vita Malta gel za mačke proti klobčičem, 50 mL

U Vita Malta gel za mačke je pasta, ki je namenjena odstranjevanju klobčičev dlake iz mačjih prebavil.
5,98 €

Dehinel plus, 4 tablete

Antiparazitik za preprečevanje in zdravljenje glistavosti.
3,00 €

M.E.V. Feller Magnezij B6 plus C, 18 šumečih tablet

Magnezij in vitamina B6 ter C prispevajo k normalnemu delovanju živčnega sistema, k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter k sproščanju energije pri presnovi. Magnezij prispeva k ravnovesju elektrolitov in normalnemu delovanju mišic.
7,40 €
Podobni izdelki

Allequin vitamin B komplex tekočina za konje, 300 mL

Allequin vitamin B komplex tekočina za konje predstavlja uporaben vir B-kompleksa za konje.
24,48 €

Nausi Tab tablete za pse, 20 tablet

Nausi Tab tablete za pse so tablete, ki so primerne za uporabo v veterinarske namene, uporabljate jih za namene zmanjšanja morebitnih potovalnih slabosti pri psih.
15,66 €

Anaya Dermatan krema za hrapavo, razpokano kožo in nohte, 30 mL

Anaya Dermatan krema za hrapavo, razpokano kožo in nohte je krema, ki je primerna za uporabo na telesu, stopalih, petah, ob in na predelu nohtov nog in rok, ne glede na vzroke za nastanek teh sprememb.
41,77 €

Allrodin Dental Herbi prašek za male glodavce, 60 g

Allrodin Dental Herbi prašek za male glodavcev je inovativna podpora namenjena majhnim glodavcem pri posegih v ustni votlini.
16,54 €

BrainBiome Almadea inovativna formula, 30 kapsul

Z mlečnokislinskimi bakterijami in izvlečkom žafrana v prehranskem dopolnili BrainBiome boste dosegli popolno ravnovesje v telesu.
21,40 €

Fibrosan vlaknine za pse in mačke v prahu, 1000 g

Fibrosan vlaknine za pse in mačke v prahu so namenjene optimizaciji prebave in prebanvih procesov pri omenjenih živalskih vrstah.
36,66 €

Astorin Multi Vital H.A. prašek za mačke, 100 g

Astorin Multi Vital H.A. prašek za mačke je vitaminsko mineralna mešanica, ki je namenjena predvsem prehrani mačk, ki jedo le domačo kuhano prehrano.
17,08 €

Astorin Flutd Oxal tablete za mačke, 125 tablet

Astorin Flutd Oxal tablete za mačke so dopolnilo, ki je namenjeno za preprečitev nastanka oksalatnih kamnov v predelu urinarnega trakta.
44,48 €

Allequin Broncholyt tekočina za konje, 300 mL

Allequin Broncholyt tekočina za konje je inovativni veterinarski izdelek, ki lajša izkašljanje bronhialne sluzi pri konjh.
31,17 €