Mama in otrok

Med izdelke v tej kategoriji spadajo kozmetika, prehranska dopolnila ter pripomočki za nosečnice, doječe matere, novorojenčke, dojenčke in otroke. Ti izdelki so namenjeni olajšanju telesnih sprememb, zmanjšanju nelagodja in spodbujanju dobrega počutja nosečnic ter doječih mater, kar je ključnega pomena za zdravje in dobro počutje matere in otroka.

Nosečnica, ki doživlja veselje in zadovoljstvo glede svoje nosečnosti, je bolj verjetno, da bo vzpostavila močno čustveno povezanost z otrokom že med nosečnostjo. Raziskave kažejo, da je materino čustveno počutje med nosečnostjo lahko povezano z razvojem otroka v maternici.

Produkti

Curaprox Baby trak za dudo, 1 trak

Curaprox Baby trak je priročen pripomoček, ki je narejen z namenom pritrjevanja otroške dude ter drugih priročnih otrođkih pripomočkov.
Od 8,10 €

Sonno Fitobimbi kapljice, 30 mL

Zaradi svoje kakovosti, prijetnosti in praktične uporabe je izjemno primeren pri prehrani otrok.
11,99 €

Vividus Tea Tree krema s čajevcem

Vividus Tea Tree krema vsebuje čajevec (olje, 5%), olje sladkega mandlja, karitejevo maslo, ognjič in nepozebnik.
Od 24,69 €

Gamarde Bébé otroška krema za zaščito pred soncem ZF 50, 100 mL

Nežna hipoalergena mineralna krema za zaščito delikatne kože dojenčkov in otrok bo poskrbela za temeljito zaščito in globinsko nego kože. Gamarde Bébé otroška krema za zaščito pred soncem ZF 50 z zelo visokim zaščitnim faktorjem je primerna za vsakodnevno nego vašega malčka, saj kože ne le ščiti temveč jo tudi intenzivno vlaži in neguje. Z vsebnostjo karitejevega masla in jojobinega ter arganovega olja, bo visokokakovosten in hipoalergen izdelek iz linije Bébé poskrbel za vnos vitaminov A, E in F.
31,75 €

Spretnostni obroček Dael' O Ring (oranžna)

Obroček Dael O'Ring je inovativen spretnostni obroček, ki ga mora igralec v najkrajšem času sneti z nastavka. Pot do cilja igralca vodi preko labirinta različnih težavnostnih stopenj, ki so določene z barvo obročka.
8,14 €

Kontak BIO propolis sirup za otroke, 150 mL

Ponudite svojemu malčku visokokakovosten in ekološki pridelan izdelek Kontak BIO propolis sirup za otroke in ga nahranite z vsemi pomembnimi vitamini ter minerali. Kontak BIO propolis sirup za otroke je sladkega okusa in bo vašim malčkom zagotovil prijetno uživanje. Izdelek ne vsebuje alkohola, umetnih barvil, arom in konzervansov ter blagodejno deluje na dihalne poti in počutje vašega otroka. Z Kontak BIO propolis sirupom boste pozitivno vplivali na zdravje vašega malčka in poskrbeli za zimo brez neprijetnih tegob.
6,88 €

Now Fenugreek sabljasti triplat 500 mg, 100 kapsul

Now Fenugreek ali sabljasti triplat je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno predvsem doječim materam.

12,71 €

Rilastil Dermastil Pediatric robčki za čiščenje in pomirjanje kože, 72 robčkov

Rilastil Dermastil Pediatric robček za čiščenje in pomirjanje kože - mokri robčki s fiziološkim pH, deklarirani za čiščenje območja plenic dojenčkov in otrok.
5,08 €

BioCare Methyl Pregnancy Multinutrient za obdobje nosečnosti, 60 kapsul

BioCare Methyl Pregnancy Multinutrient prehransko dopolnilo je bilo skrbno osnovano za ženske v obdobju nosečnosti in dojenja. Kakovostno formulirano prehransko dopolnilo BioCare Methyl Pregnancy Multinutrient vsebuje izjemno število ključnih vitaminov in mineralov, ki pripomorejo k boljšemu počutju in udobni nosečnosti. Kvaliteten izdelek v obliki kapsul je namenjen vsakodnevnemu uživanju in ne vsebuje alergenov, živalskih proizvodov in umetnih aditivov.
25,99 €

Kontak BIO KIDS propolis sprej za grlo, 20 mL

Poskrbite za dobro počutje in udobje vašega malčka in prispevajte k njegovemu prijetnemu občutku v grlu. Ker je v zimskih in jesenskih časih več možnosti za prehlad in gripo, je potrebno vašemu otroku nuditi dodatno zaščito. V tem primeru prav pride Kontak BIO KIDS propolis sprej za grlo, saj vsebuje naravno prisotne vitamine in minerale, ki pripomorejo k učinkovitem občutku zaščite in vašemu otroku zagotavljajo visoko količino pomembnih hranil. Poskrbite za naravno podporo imunskemu sistemu vašega otroka, s pomočjo vsakodnevne uporabe izdelka Kontak BIO KIDS propolis sprej za grlo.
7,25 €

Mustela Allaitement balzam za nego bradavic doječih mamic, 30 mL

Balzam ustvari na občutljivih bradavicah zaščitni sloj. ki preprečuje prekomerno izhlapevanje vode in nudi udobje med dojenjem za mamo.
14,54 €

Allpresan derma med Atopix Repair kremna pena za srbečo kožo, 100 mL

Kremna prena Allpresan derma med atopix repair je namenjena negi zelo občutljive kože, pordele, srbeče ter izredno suhe kože, še posebno kreme nagnjene k atopijskemu dermatitisu.
36,91 €

BioCare Nutrisorb Methylfolate v kapljicah, 15 mL

Izdelek BioCare NutriSorb Methylfolate ali folna kislina v obliki kapljic je enostaven za uživanje in primeren za tiste, ki se želijo izogniti neprijetnim občutkom pri požiranju kapsul in tablet ali pa imajo pri tem težave. BioCare NutriSorb Methylfolate v kapljicah je formuliran s metabolno aktivno obliko folata v prečiščeni vodni osnovi in ne vsebuje alergenov. Izdelek je lahko prebavljiv in primeren za vsakodnevno uživanje v obdobju nosečnosti. Posežite po vrhunsko snovanem prehranskem dopolnilu BioCare Nutrisorb Methylfolate in poskrbite za prijetno nosečnost.
24,40 €

Becutan otroško hladilno mazilo, 200 g

Becutan otroško hladilno mazilo ob vsaki menjavi pleničk neguje otroško kožo.
9,23 €

Beemy Honey Junior propolis pršilo za otroke, 20 mL

Beemy Honey Junior propolis je skrbno snovano pršilo za vaše malčke. Prehransko dopolnilo v obliki pršila vsebuje propolis, ki je naravno obogaten z vitaminoma C in E ter vitamini B kompleksa in ključnimi minerali. Ker je izdelku Beemy Honey Junior propolis pršilo za otroke dodan naravni okus borovnice, vsakodnevno uživanje ne bo povzročalo težav. Zaupajte naravi in posežite po kvalitetno formuliranem izdelku Beemy Honey Junior propolis pršilo za otroke znamke Natura House.
8,90 €

Mamy Natural krema za nego bradavic v obdobju nosečnosti in dojenja, 50 mL

Ponudite si udobje pred in po dojenju in negujte svoje prsne bradavice s pomočjo kvalitetnega in naravnega izdelka priznane italijanske znamke Natura House, ki se že vrsto let ukvarja s formuliranjem in proizvodnjo visokokakovostnih kozmetičnih izdelkov za otroke in mame. S pomočjo naravnih sestavin in izvlečkov se boste izgobnili neprijetnim občutkom in nelagodju, ki vas lahko spremlja v času dojenja. Poskrbite za prijetno dojenje in si zagotovite čudovito zbliževanje z vašim dojenčkom.
13,50 €

Beemy Honey propolis stekleničke, 12x10 mL

NH Beemy Honey propolis stekleničke je prehransko dopolnilo v obliki raztopine, na osnovi čebeljih proizvodov (med, propolis, matični mleček) in acerole. Namenjen je ohranjanju odpornosti in krepitvi imunskega sistema pri odraslih in otrocih, že od 1 leta dalje. Izdelek Natur House Beemy Honey propolis ne vsebuje alkohola in je obogaten z naravnim okusom borovnice, z namenom prijetnega vsakdanjega uživanja. Propolis vsebuje naravno prisotne vitamine in minerale, ki medsebojno delujejo.
17,50 €

Haakaa set silikonska prsna črpalka 2. generacije in pokrovček rožica, 100 mL

Zagotovite si enostano in ekološko črpanje mleka s pomočjo inovativnega izdelka Haakaa set silikonska prsna črpalka 2. generacije in pokrovček rožica, ki je ustvarjen iz 100% živilskega silikona, ne vsebuje BPA, PVC in ftalata ter je pridelan na ekološki način. Prav tako izdelek lahko uporabljate v mikrovalovki ali perete v pomivalnem stroju. Z edinstveno obliko vakumske podlage črpalka Haakaa zagotovi skrbno prijemanje na ravno površino in s tem preprečuje polivanje. Posežite po večkrat nagrajenem izdelku Haakaa set silikonska prsna črpalka 2. generacije in pokrovček rožica in si olajšajte dojenje.
33,00 €

Cucciolo Baby Natural čistilno olje za dojenčke, 200 mL

Negujte kožo vašega malčka z visokokakovostno snovanim izdelkom Cucciolo Baby Natural čistilno olje za dojenčke, ki je produkt priznane italijanske znamke Natura House, ki že vrsto let proizvaja učinkovite kozmetične izdelke z naravnimi sestavinami. Z vsakdanjo nego kože vašega dojenčka boste prispevali k občutku udobja in mehkobe, ki bo trajal skozi ves dan. Skrbno izbrane naravne sestavine, kot so mandljevo olje in rastlinski izvlečki bodo poskrbeli za globinsko hranjenje in oskrbo občutljive kože.
12,20 €

Haakaa set silikonska prsna črpalka 2. generacije in pokrovček rožica, 150 mL

Poskrbite za enostavno in prijetno črpanje mleka brez neprijetnih občutkov in si s pomočjo inovativnega izdelka Haakaa set silikonska prsna črpalka 2. generacije in pokrovček rožica zagotovite dolgotrajno svežino vašega mleka. Izdelek je ustvarjen iz 100% živilskega silikona in ne vsebuje BPA, PVC in ftalata. Prav tako njegova oblika preprečuje nabiranje bakterij in izlivanje mleka. Haakaa set silikonska prsna črpalka 2. generacije in pokrovček rožica je edinstveno ustvarjen izdelek in je nepogrešljiv dodatek v času dojenja.
38,00 €

Vicks BabyRub mazilo, 25 ali 50 mL

Vicks BabyRub mazilo je namenjeno nežni in pomirjujoči negi dojenčka. Z naravnimi sestavinami, kot so aloe vera in kokosovo, evkaliptusovo, sivkino in rožmarinovo olje, boste poskrbeli za udobno oskrbo vašega malčka. Zaradi svoje nežne strukture, je Vicks BabyRub mazilo zelo enostavno za uporabo in izjmeno mazljivo. Njegove učinkovine se vpijejo globoko v povrhnjico kože in nudjo dolgotrajno vlaženje, skozi ves dan. Poskrbite, da bo koža vašega mačka zmeraj mehka, gladka in zaščitena, z redno uporabo izdelka Vicks BabyRub mazilo.
Od 8,56 €

Cucciolo Baby Natural zobna pasta BUBBLE GUM, 50 mL

Nežna formula in živahen okus v izdelku Cucciolo Baby Natural zobna pasta BUBBLE GUM vabita otroke k vsakodnevnem ščetkanju zob. Zobna pasta s prijetnim okusom čigumija ščiti dlesni in spoštuje zobno sklenino. Prisotnost kalcija in fluorida v formulaciji izdelka pripomore k krepitvi zob in preprečuje nastanek kariesa. Naj bo umivanje zob zabavno in okusno, s pomočjo izdelka Cucciolo Baby Natural zobna pasta BUBBLE GUM, ki je srbno snovan prav za vaše najmlajše.
4,90 €

Haakaa dvojna silikonska krtačka za čiščenje v sivi barvi, 1 krtačka

Haakaa dvojna silikonska krtačka za čiščenje je idealna za vzdrževanje vaših Haakaa izdelkov, ki so ustvarjeni iz 100% živilskega silikona. Izdelek ima mehke in prilagodljive silikonske ščetine, ki zagotavljajo 360° čiščenje. Ščetka je primerna za čiščenje prsnih črpalk, stekleničk, vrečk za shranjevanje mleka (in vseh splošnih kuhinjskih pripomočkov), cucljev, zbiralcev mleka in še več. V lepi sivi barvi je prav tako estetskega videza in je tako združljiva z vsemi Haakaa izdelki.
21,99 €

Bufolino BIO pirin zdrob s čokolado, 350 g

Bufolino BIO pirin zdrob s čokolado iz ekološko pridelane pšenice pire in manjmastnega kakava v prahu, je polnovreden in okusen obrok za otroke in odrasle. Je odličen vir vlaknin in vsebuje samo tri sestavine. Bufolino BIO pirin zdrob s čokolado ne vsebuje navadnega belega sladkorja ampak kokosov sladkor, ki je bistveno bolj prijazen telesu. Posladkajte se z zdravim obrokom in začnite svoj dan z lahkim občutkom v želodcu.
5,95 €

Cucciolo Baby Natural zobna pasta RDEČE SADJE, 50 mL

Naj bo vsakodnevno ščetkanje zobk zabavno in okusno s pomočjo skrbno formuliranega izdelka Cucciolo Baby Natural zobna pasta RDEČE SADJE! Nežna zobna pasta, ki vsebuje hidrirani silicijev dioksid, je ustvarjena za občutljive zobe in dlesni in vsebuje naravno aloe vero, ki ustni votlini nudi dodatno vlaženje ter hranljivo nego. Okus rdečih sadežev bo poskrbel za veselo umivanje zob in prispeval k samozavestni samooskrbi vašega otroka.
4,90 €

Haakaa kompresijske blazinice - hlajenje in gretje, 1 set

Poskrbite za prijetne občutke in preprečite bolečine povezane z dojenjem, s pomočjo izdelka Haakaa kompresijske blazinice - hlajenje in gretje, ki je ustvarjen za dolgoročno uporabo. S segrevanjem kompresijskih blazinic si boste olajšali nelagodje, ki ga povzročata mastitis in nabrekanje, s hlajenjem v hladilniku ali zamrzovalniku pa boste pomirili vnete ali otekle prsi in bradavice. Vsaka kompresijska blazinica ima mehko prevleko iz 100% bombaža, ki nudi zaščitno plast med blazinicami in vašo kožo, ter priročno prenosno vrečko za shranjevanje. Izdelek je primeren za prsi vseh oblik in velikosti.
33,00 €

Bufolino BIO pirin zdrob z lešniki, 350 g

Zaščite svoj dan s polnovrednim in lahkim obrokom Bufolino BIO pirin zdrob z lešniki. Izdelek vsebuje samo 3 sestavine in vse so iz kontrolirane ekološke pridelave. Ne vsebuje belega sladkorja, ampak kokosov sladkor, ki je bolj prijazen do našega telesa in vsebuje različne vitamine, kot so vitamini B1, B2, B3 in B6. Pirin zdrob je poln prehranskih vlaknin in beljakovin ter je primeren za vsakodnevno uživanje tako za otroke kot tudi za odrasle. Posladkajte se z odličnim izdelkom Bufolino BIO pirin zdrob z lešniki!
5,95 €

Butters mazilo za nego prsnih bradavic, 25 mL

Negujte svoje prsne bradavice s skrbno izbrano kombinacijo naravnih masel, olj, in rastlinskih izvlečkov. Formulacija izdelka Butters mazilo za nego prsnih bradavic vsebuje naravne sestavine, kot so karitejevo, cupuacu in mangovo maslo, olivno in avokadovo olje ter olje grozdnih pečk, izvleček korenine belega sleza ter vitamin E in vitamin B5 (pantenol). Z redno nego prsnih bradavic s pomočjo naravnih sestavin boste pripomogli k občutku pomirjene, mehke in nežne kože ter si s tem olajšali dojenje.
15,90 €

Cucciolo Baby Natural čistilna nega 2 v 1 za lase in telo, 300 mL

Cucciolo Baby Natural čistilna nega 2 v 1 za lase in telo je skrbno formuliran izdelek, ki je idealen za vsakodnevno kopanje. Z večnamensko uporabo je primeren za čiščenje las in celotnega telesa vašega malčka. Nežna formula ne vsebuje alkohola, silikonov in parabenov ter je primerna za vsakodnevno umivanje delikatne kože. Skrbno izbrana kombinacija riževih in pšeničnih proteinov medsebojno deluje za doseganje udobnih in vlažilnih učinkov.
13,00 €

Bufolino BIO pirin zdrob z banano, 350 g

Posladkajte se z zdravim in kakovostnim obrokom Bufolino BIO pirin zdrob z banano z bio banano in bio datlji! Ustvarjen iz ekološko pridelanih sestavin, je izdelek Bufolino BIO pirin zdrob z banano lahek za prebavo in sladkan s kokosovim sladkorjem, ki je bolj zdrav za naše telo kot beli rafiniran sladkor. Bufolino BIO pirin zdrob z banano je naravno obogatena z vitamini in minerali ter vsebuje veliko količino beljakovin in prehranskih vlaknin. Namenjena je otrokom in odraslim ter je primerna izbira za okusen in zdrav zajtrk.
5,95 €
Filtriraj po atributih